Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Schuitemaker - header3
Schuitemaker-header2
Schuitemaker-header1

70% meer verkopen!

Schuitemaker’s Vishandel is een begrip in Katwijk aan Zee. Voor Schuitemaker hebben wij de website en webshop volledig ontwikkeld en verzorgen wij de online marketing, waardoor we 70% meer verkopen hebben kunnen genereren.

Schuitemaker’s Vishandel is een familiebedrijf met bijna een eeuw geschiedenis waarin het ambacht van generatie op generatie werd doorgegeven.

Thuis vanuit je luie stoel een visje bestellen.

Niet alleen zijn de verschillende viswinkels en visrestaurants uitgebreid beschreven. Via de webshop is een uitgebreid assortiment te koop van visschotels en sushi, tot wijn voor bij uw visgerechten.

 

 

Volledig responsive.

De website en webshop zijn volledig responsive en zijn volledig gebruiksvriendlijk te bezoeken via elke desktop, tablet of smartphone.

Online bestellen.

Het volledige assortiment van Schuitemaker is via de webshop gemakkelijk online te bestellen in de webwinkel.

Gemakkelijk en snel met iDeal betalen.

Naast de mogelijkheid om te betalen bij afhalen is het natuurlijk ook mogelijk je bestelling via de website snel en gemakkelijk te betalen met iDeal.

Schuitemaker Responsive

Het totaalpakket.

Naast het ontwikkelen van de website en webshop, verzorgen we ook de online marketing voor Schuitemaker. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van Facebook advertising, retargeting en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast zetten we e-mailmarketing in voor het ambachtelijke familiebedrijf en beheren we de social media kanalen van zowel Schuitemaker als KW106.

Facebook advertising.

Door middel van slimme advertising via Facebook kunnen klanten op een subtiele manier bereikt worden en met het merk en haar producten in aanraking gebracht worden.

Schuitemaker Facebook 2

Continue optimalisatie.

De website is en wordt geoptimaliseerd voor zowel haar bezoekers als voor vindbaarheid in zoekmachines. Ook wordt de techniek aan de achterkant van de website volledig en continue door ontwikkeld.

Schuitemaker Facebook 1

Gerichte retargetting.

Door mensen die op de website zijn geweest een advertentie te laten zien met producten waar ze naar gekeken hebben op de website zullen ze eerder geneigd zijn alsnog de aankoop te doen.

Schuitemaker Retargeting

Meer verkopen, zichtbaar resultaat.

Door de inzet van Facebook ads, SEO en gerichte retargeting heeft Schuitemaker meer verkopen kunnen genereren met de website. Een enorme verbetering! De stijgende lijn wordt doorgezet met voortzetting van de online marketing activiteiten.

Schuitemaker Analytics
Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…