Dutch Blue zoekt nieuw talent!.

...
Vacatures

Dutch Blue groeit en we zijn daarom ook hard op zoek naar nieuw talent om ons bij te staan met het helpen van onze klanten! Op het moment staat er een grote variëteit aan vacatures bij ons open, dus neem vooral een kijkje. Maar hoe krijg je eigenlijk een baan bij Dutch Blue? We dachten dat we het onze sollicitanten alvast wat makkelijker konden maken door antwoord te geven op die vraag. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of misschien vraag je je af waarom je überhaupt bij Dutch Blue zou willen werken? Lees dan vooral verder!

Waarom wil je eigenlijk bij Dutch Blue werken?

Je wilt bij Dutch Blue werken als je houdt van een no-nonsense aanpak. Of je nou een online marketeer bent of een front-end developer, grafisch ontwerper of copywriter, jij bent de man/vrouw die gretig is om in te spelen op de behoeften van de klant en daar een schepje boven op kan en wil doen. Je wilt bij Dutch Blue werken als je een team van gelijkgestelden om je heen wilt hebben die er net zo in zitten als jij. Kortom: jij wilt bij Dutch Blue werken als jij ook jouw passie voor je vak op een praktische, nuchtere wijze wilt uitdragen. En dan willen wij jouw ook! Spreekt dit je aan? Dan hebben we hieronder een paar simpele stappen uiteengezet om jouw sollicitatie bij Dutch Blue succesvol te laten verlopen.

Stap 1: Stuur een e-mail

Voordat we je kunnen aannemen moeten we toch wel weten dat je bestaat, dus als je een mail zou kunnen sturen met een introductie, je sollicitatiebrief, je CV en/of een portfolio zou dat wel handig zijn. Denk ook aan de manier waarop jij jezelf presenteert. Als jij een kei bent in grafisch ontwerpen, maar het niet zo hebt met het geschreven woord, dan zou je bijvoorbeeld met een graphic, een illustratie of een moodboard jezelf aan ons voor kunnen stellen. Hierdoor kan je jouw sollicitatiebrief kracht bij zetten. Hoe beter jij jouw talenten en bijzondere eigenschappen kan aantonen en hoe meer je je op een unieke manier kan onderscheiden, hoe meer je bij ons in het oog zal springen. En hoe meer je bij ons in het oog springt, des te groter de kans dat we jou op gesprek uitnodigen! Je kan natuurlijk reageren op de vacatures die we nu open hebben staan, maar mocht er geen bij staan die in jouw straatje past, dan kan je ons ook zomaar een e-mail sturen met de vraag om eens een kop koffie te drinken en de mogelijkheden te bespreken.

Stap 2: Kom langs

Als wij je eenmaal uitnodigen om langs te komen, dan is het halve werk al gedaan. Toch hebben we nog wat tips voor het sollicitatiegesprek zelf. Denk hierbij vooral aan op tijd aanwezig zijn, je netjes kleden (hoeft niet al te formeel, maar je moet wel presentabel zijn) en enige documenten meenemen die je nodig denkt te hebben. Bereid je ook goed voor op het gesprek: je kan misschien niet weten wat voor vragen we je allemaal gaan stellen, maar je kan je wel voorbereiden door de website van Dutch Blue door te nemen. Houd je eigen verhaal scherp, wees je bewust van je sterke kanten en hoe je hier terecht bent gekomen. Neem niet alleen notities tijdens het gesprek, maar denk er ook aan om wat vragen vooraf voor te bereiden: handig, mocht er iets niet duidelijk zijn over de vacature of over ons bedrijf. Interesse tonen in Dutch Blue is altijd een pluspunt en wij vertellen je graag over ons bedrijf!

Heb vertrouwen in jezelf!

Blijf vooral adem halen en maak je niet teveel zorgen, ook als solliciteren niet jouw grootste kracht is. Zie het minder als een sollicitatie, maar even gezellig langskomen om jouw carrière mogelijkheden bij Dutch Blue te bespreken, met een stroopwafel erbij. Dutch Blue is altijd op zoek naar nieuw talent, waar dat talent ook vandaan komt en er is geen enkele reden waarom jij geen deel zou kunnen worden van ons bedrijf, zolang je aan de eisen van de vacature voldoet. Natuurlijk zijn deze tips geen garantie dat je een baan bij ons krijgt, maar als je hier op let zal je een heel eind komen met jouw sollicitatie. Zie jij op onze website een vacature staan die bij jou past? Of denk je dat wij precies naar jouw specifieke talenten op zoek zijn en weten we dat gewoon nog niet? Reageer dan door ons een mailtje te sturen via hr@dutchblue.nl en misschien wordt jij binnenkort al onze nieuwe collega!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.