Gezocht: online marketing stagiair(e)!!.

Schrik jij niet veel heel veel cijfers, vind jij het heerlijk om teksten te bedenken en schrijven? Én wil jij meer leren over online marketing? Wat dit precies inhoudt en hoe je door de inzet van...
Vacatures

Schrik jij niet veel heel veel cijfers, vind jij het heerlijk om teksten te bedenken en schrijven? Én wil jij meer leren over online marketing? Wat dit precies inhoudt en hoe je door de inzet van online marketing de online zichtbaarheid van bedrijven kan vergroten. Ook ben je op zoek naar een stage? Lees dan snel verder en stuur je cv en motivatiebrief!

Wie zijn wij?

Wij zijn een no-nonsense online marketingbureau genaamd Dutch Blue, gevestigd in Dordrecht. Dutch Blue kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Wij staan voor kwalitatief goede online oplossingen, die zorgen voor resultaat.

De wensen en behoefte van onze klant staan altijd centraal! We hebben ontzettend veel uiteenlopende klanten, waarbij je constant bedenkt via welke kanalen je voor het meeste online succes kan zorgen. Voor zowel de bakker op de hoek als voor Sunnery James & Ryan Marciano hebben we ervoor gezorgd dat ze online succesvol zijn en dat blijven.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je wordt volledig in het team opgenomen als volwaardig medewerker. Je hoeft dus geen koffie te halen en te onthouden wie er cappuccino drinkt en wie er 3 klontjes suiker in zijn koffie heeft. Je krijgt de kans om veel te leren in een korte tijd, omdat je de vrijheid krijgt om je te ontwikkelen. Wanneer je vastloopt dan word je geholpen, maar vind je het ook leuk om dingen zelf uit te zoeken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw mening wordt namelijk op prijs gesteld. In de pauze lekker tafelvoetballen met z’n alle en op vrijdag beginnen we de dag met Chris Deluxe en sluiten we de week gezamenlijk af met een drankje en chips!

Wie zoeken wij?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een creatieve en/of data gedreven stagiair voor ons toffe, snelgroeiende bedrijf. Je bent bereid om minstens 4 dagen in de week mee te lopen en je bent bezig met een mbo of hbo-opleiding. Het gaat hierbij dus om een meewerkstage, een afstudeerstage is alleen mogelijk als je naast je onderzoek 4 dagen per week mee kunt werken.

Wij hebben een enorme verscheidenheid aan klanten en dit zorgt ervoor dat iedere werkdag voor jou anders is. Bij ons ga je nauw samenwerken met onze specialisten. We leren je alles over SEO, SEA, social advertising, conversie optimalisaties, customer journeys en nog veel meer. Afhankelijk van jouw interesses, ga je verschillende collega’s ondersteunen en aan de slag op verschillende kanalen.

Kortom jij kan jezelf in de volgende punten terugvinden:

  • Je hebt een ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’ en bent niet bang om nieuwe ideeën te delen.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en gedreven én heb je oog voor detail.
  • Je bent voorzien van goede dosis humor.
  • Je bent proactief, creatief en je hebt een hoge kwaliteitsstandaard.
  • Je hebt je Google Ads certificaten gehaald.
  • Je volgt een relevante opleiding zoals (Digitale) Communicatie, Marketing, Multimedia .
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord én geschrift.
  • Dikke pré, je vindt het leuk om blogs te schrijven

Wat mag je van ons verwachten?

We verwachten veel van jou, maar je krijgt er veel voor terug. Namelijk veel kennis en werkervaring. Natuurlijk wordt er naast het harde werken ook ontzettend hard gelachen. Je werkt namelijk binnen een jong en gezellig team en op een unieke locatie in Dordrecht. Je kan je stagevergoeding verhogen met een eventuele bonus en het mooiste aan deze stage: bevalt de samenwerking van beide kanten, dan heb je kans op een baan bij Dutch Blue!

Begint het te kriebelen?

Herken jij jezelf en heb je zin om deze leerzame uitdaging aan te gaan? Wil jij ons gretige team met knappe koppen komen versterken? Wacht dan niet langer en stuur jouw CV en online portfolio op naar hr@dutchblue.nl.

Ps. vergeet niet online marketing stageplek in het onderwerp te vermelden van je mail!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.