Gezocht: Stagiair(e) development.

<?php $eigenschappen = [ ‘Scholing’                => ‘MBO / HBO’, ‘Ervaring met WordPress’  =>...
Vacatures

<?php

$eigenschappen = [

‘Scholing’                => ‘MBO / HBO’,

‘Ervaring met WordPress’  => true,

‘Beschikbaarheid’         => ‘Meer dan drie dagen’,

‘Motivatie’               => ’11/10′,

‘Ervaring met PHP’        => true,

];

$motivatie = ‘Veel’;

$stageZoekend = true;

if($stageZoekend && $motivatie == ‘Veel’){

// Solliciteer dan nu als Stagiaire Developer bij Online Marktingbureau Dutch Blue

StuurSollicitatie($CV, $eigenschappen, $portfolio);

}else{

exit();

}

?>

Weet jij wat hier staat of wil je er graag achter komen hoe je dit kan schrijven? Én ben jij toevallig op zoek naar een uitdagende development stage in een jonge en professionele omgeving? Lees dan snel verder, want wij zijn dan op zoek naar jou, een stagiair(e) development die ons team wilt komen versterken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een no-nonsense online marketingbureau genaamd Dutch Blue, gevestigd in Dordrecht. Dutch Blue kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Wij staan voor kwalitatief goede online oplossingen, die zorgen voor resultaat. De behoeften en wensen van onze klant staan daarbij centraal, maar we kijken ook juist naar de klanten van onze klant.

Hoe ziet een werkweek eruit?

Je wordt volledig in het team opgenomen als volwaardig medewerker. Je hoeft dus geen koffie te halen en te onthouden wie er cappuccino drinkt en wie er 3 klontjes suiker in zijn koffie heeft. Je krijgt de kans om veel te leren in een korte tijd, omdat je de vrijheid krijgt om je te ontwikkelen. Wanneer je vastloopt dan word je geholpen, maar vind je het ook leuk om dingen zelf uit te zoeken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw mening wordt namelijk op prijs gesteld. In de pauze lekker tafelvoetballen met z’n alle en op vrijdag beginnen we de dag met Chris Deluxe en sluiten we de week gezamenlijk af met een drankje en chips!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige student die graag bij ons wil komen werken aan toffe projecten voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Je kan veel leren op het gebied van PHP, WordPress, Shopify & Magento. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen onder de begeleiding van onze developers. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en gedreven. En heb een ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’, ook heb je oog voor detail en heb je een hoge kwaliteitsstandaard. Je doet een relevante mbo of hbo-opleiding, je kan minimaal 3 of 4 dagen per week meelopen. Het gaat hierbij dus om een meewerkstage, een afstudeerstage is alleen mogelijk als je naast je onderzoek 4 dagen per week mee kunt werken.

Wat bieden wij?

We verwachten veel van jou, maar je krijgt er veel voor terug. Namelijk veel kennis en werkervaring. Natuurlijk wordt er naast het harde werken ook ontzettend hard gelachen. Je werkt namelijk binnen een jong en gezellig team en op een unieke locatie in Dordrecht. Je kan je stagevergoeding verhogen met een eventuele bonus en het mooiste aan deze stage: bevalt de samenwerking van beide kanten, dan heb je kans op een baan bij Dutch Blue!

Solliciteer direct!

Herken jij jezelf en heb je zin om deze leerzame uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en stuur jouw CV en motivatie op naar hr@dutchblue.nl.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.