Gezocht: Stagiair(e) Development.

Ben jij op zoek naar een uitdagende development stage in een jonge en professionele omgeving? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) development die ons team wilt komen versterken. Wie zijn wij? Wij...
Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende development stage in een jonge en professionele omgeving? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) development die ons team wilt komen versterken.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Blue, een full-service online marketingbureau uit Rotterdam. Sinds 2009 is het onze missie om samen met onze klanten online succes te behalen. Dit doen wij met kwalitatieve online oplossingen die zorgen voor resultaat. De behoeften van onze klant staat hierbij centraal, maar we kijken ook juist naar de klanten van onze klant.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die graag bij ons wil komen werken aan projecten voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Je doet een relevante mbo of hbo opleiding, je kan minimaal 3 of 4 dagen per week meelopen en je hebt enige ervaring met PHP en WordPress. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en gedreven. Verder heb je oog voor detail,  ben je proactief en heb je een hoge kwaliteitsstandaard.

Enige ervaring is een pré, maar wees niet bang, tijdens je stage zal je begeleid worden en leren we je graag de ins and outs van ons vak!

Wat bieden wij?

We verwachten veel van jou, maar je krijgt er veel voor terug. Je werkt binnen een jong en gezellig team en werkt op een unieke locatie in Rotterdam. Je kan je stagevergoeding verhogen met een eventuele bonus en het mooiste aan deze stage: bevalt de samenwerking van beide kanten, dan heb je kans op een baan bij Dutch Blue!

Solliciteer direct!

Herken jij jezelf en heb je zin om deze leerzame uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en stuur jouw CV en motivatie op naar hr@dutchblue.nl.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.