Gezocht: Stagiair(e) eindbaas social media.

Ben jij op zoek naar een uitdagende social media stage in Dordrecht en lijkt het jou tof om voor een internationale start-up te werken? Dan zijn wij in samenwerking met één van onze klanten opzoek...
Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende social media stage in Dordrecht en lijkt het jou tof om voor een internationale start-up te werken? Dan zijn wij in samenwerking met één van onze klanten opzoek naar jou!

Wie zijn wij?

Dutch Blue is een full service online marketing bureau gelegen in Dordrecht. Wij hebben een no-nonsens mentaliteit en gaan tot het uiterste voor onze klanten. Ondertussen hebben we al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online aanwezigheid en zijn wij erg trots op onze zeer uiteenlopende klanten. Voor zowel de bakker op de hoek als voor Sunnery James & Ryan Marciano hebben we ervoor gezorgd dat ze online succesvol zijn en dat blijven.

Voor één van onze klanten zoeken wij een stagiair(e) social media. Het gaat om een net gelanceerde internationale start-up, gevestigd in Nederland.

Jij als eindbaas social media?

Wij zoeken in een stagiair(e) eindbaas social media een zelfstandig en gedreven persoon. Je bent creatief, werkt nauwkeurig en je hebt een hoge kwaliteitsstandaard. Je moet niet bang zijn om je (verder) te verdiepen in social media & online marketing en dit daarna toe te passen in de praktijk. Daarnaast ben je minimaal met een hbo studie bezig die aansluit op deze functie.

Tijdens je stage zijn dit jouw uitdagingen:

  • Meedenken hoe de start-up op social media gepositioneerd kan worden en dit zelfstandig uitvoeren
  • Social media plan uitwerken
  • Aansturen van copywriters voor blogartikelen en landingspagina’s
  • Social media kanalen onderhouden
  • Social media campagnes opzetten en onderhouden
  • Inspelen op insights
  • Inspelen op trends en actualiteiten

Heb je nog niet veel ervaring met social media & online marketing maar heb je wel een passie voor internet en ben je leergierig en gemotiveerd? Wij leren je dan graag alle ins and outs van het vak!

Wat mag je van ons verwachten?

We verwachten veel van jou als stagiair(e) eindbaas social media, maar daar krijg je zeker nog meer voor terug. Bij Dutch Blue werk je binnen een professioneel, gezellig en jong team. Verder is het een uniek kantoor gelegen in Dordrecht en worden je prestaties beloond met een vergoeding.

Begint het te kriebelen?

Herken jij jezelf in dit profiel van stagiair(e) eindbaas social media en heb je zin om deze leuke maar leerzame uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en stuur jouw CV en motivatie op naar hr@dutchblue.nl.

Wil je eerst weten wie wij zijn? Ga naar Over Dutch Blue om meer over Dutch Blue te lezen, of vind ons leuk op Facebook.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.