Gezocht: Stagiair(e) online marketing met een passie voor mode!.

Ben jij op zoek naar een uitdagende online marketing stage in Rotterdam en hou jij van mode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Dutch Blue is een full service online marketing bureau...
Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende online marketing stage in Rotterdam en hou jij van mode? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Dutch Blue is een full service online marketing bureau gelegen in Rotterdam. Wij hebben een no-nonsens mentaliteit en gaan tot het uiterste voor onze klanten. Ondertussen hebben we al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online aanwezigheid en zijn wij erg trots op onze zeer uiteenlopende klanten. Voor zowel de bakker op de hoek als voor Sunnery James & Ryan Marciano hebben we ervoor gezorgd dat ze online succesvol zijn en dat blijven.

Voor één van onze klanten zoeken wij een stagiair(e) online marketing. Het zal gaan om een nieuwe nog te lanceren internationale webshop met een Ibiza / Boho style. Lijkt het jou leuk om vanaf het begin betrokken te zijn bij de (online) marketing van deze internationale webshop?

Wie ben jij?

Wij zoeken in een stagiair(e) online marketing een zelfstandig en gedreven persoon met een passie voor mode. Je bent creatief, werkt nauwkeurig en je hebt een hoge kwaliteitsstandaard. Je moet niet bang zijn om je (verder) te verdiepen in de online marketing en dit daarna toe te passen in de praktijk. Daarnaast ben je minimaal met een hbo studie bezig die aansluit op deze functie.

Tijdens je stage zijn dit jouw uitdagingen:

  • Meedenken hoe de webshop (online) geprofileerd kan worden en dit zelfstandig uitvoeren
  • Het schrijven van (blog)artikelen
  • Social media kanalen onderhouden
  • De website up-to-date houden
  • (online) Marketing plan uitwerken
  • SEO optimalisatie

Heb je nog geen ervaring met online marketing maar heb je wel een passie voor mode en ben je wel leergierig en gemotiveerd? Wij leren je graag de ins and outs van het vak!

Wat mag je van ons verwachten?

We verwachten veel van jou als stagiair(e) online marketing, maar daar krijg je zeker nog meer voor terug. Bij Dutch Blue werk je binnen een professioneel, gezellig en jong team. Verder is het kantoor gelegen op een unieke locatie in Rotterdam en worden je prestaties beloond met een vergoeding.

Begint het te kriebelen?

Herken jij jezelf in dit profiel van stagiair(e) online marketing en heb je zin om deze leuke maar leerzame uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en stuur jouw CV en motivatie op naar hr@dutchblue.nl.

Wil je eerst weten wie wij zijn? Klik dan hier om meer over Dutch Blue te lezen, of vind ons leuk op Facebook.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.