Google Adwords (SEA).

Sterker Opvallen.

SEA campagnes van Dutch Blue verhogen je conversie.

Met SEA, ofwel adverteren met Google Adwords, vestig je de aandacht op jouw online platform in Google. Op basis van jouw doelstellingen zoeken we uit welke campagnes jou het meeste opleveren. Heel gericht. Met hele specifieke zoekopdrachten en voor nauwkeurig omschreven doelgroepen. Want de klik van een koper is waardevoller dan de klik van een willekeurige bezoeker.

Naast Adwords campagnes op zoekwoorden, kunnen we nog veel meer voor je doen op het gebied van online branding. Bijvoorbeeld Display Advertising met banners gericht op naamsbekendheid of nog gerichter met Remarketing Banners. Deze advertenties worden weergegeven aan mensen die eerder je website bezochten, maar nog niets kochten. Ook adverteren op YouTube en Gmail behoort tot de mogelijkheden.

Meten = weten.

De kracht van SEA is dat cijfers niet liegen. We meten hoe vaak op een advertentie geklikt wordt, met een mobiel of via desktop, of dat een man of een vrouw is en waar die persoon woont. Onze rapportages vormen een bron van informatie waarmee we optimaliseren en nog gerichter campagnes kunnen inrichten.

We weten hoe het werkt en we weten dát het werkt. Het succes van de campagnes die we voor onze klanten uitvoeren levert het bewijs. Ook voor jouw organisatie ligt het succes op de loer. Weten wat een passende campagne jou oplevert? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen.

Wat is Google Adwords?

Voorheen betaalde je voor het plaatsen van een advertentie in de lokale krant op een bepaalde dag. Met het Advertentieprogramma van Google (Adwords) kun je dit nu ook online doen. Alleen biedt het iets meer mogelijkheden dan adverteren in de lokale krant.

Bij het adverteren in de krant kan je moeilijk bepalen wie het leest, wanneer die het leest en in wat voor vorm (beeld of tekst). Maar een nog belangrijker verschil is dat je met Adwords kunt meten wie het heeft gelezen, op welk tijdstip, met welk apparaat en zelfs of deze tot actie over is gegaan. Uiteraard is het wel van belang dat je iemand hebt die je hierbij goed kunt helpen. Net zoals bij het drukken van een krant heb je bij het opzetten, beheren en optimaliseren van een Ads campagne ook specialisten nodig.

Is online marketing wat voor mijn bedrijf?

Misschien wel misschien ook niet! Ondanks dat we erg veel ervaring hebben met online marketing kunnen we hier (vooraf) geen panklaar antwoord op geven. Wat wij in ieder geval niet willen is zomaar een campagne opzetten zonder dat we vooraf wat onderzoek hebben gedaan. Uiteindelijk zijn ook wij gebaat bij een succesvolle campagne. De kans dat er ook voor jouw bedrijf online kansen liggen om doelstellingen te behalen vallen achten wij groot. Om goede prognoses te geven over de kosten en de baten moeten we echt verder in gesprek.

Wat kost online marketing?

Natuurlijk is dit een van de belangrijkste vragen die je hebt! Helaas is online marketing niet zoals een pak melk waarvan je er zo één uit de schappen haalt. Je zou kunnen zeggen “hoe meer (online) concurrentie je hebt, des te duurder online marketing voor jou kan zijn”. Dit schrikt misschien af, maar de kosten zeggen zeker niet alles. Het gaat erom wat het je op kan leveren! Maar als de kosten per verkoop die wij voor je weten te realiseren € 5,- is en deze zelfde € 5,- leveren jou € 25,- op kan het een zeer interessant verhaal worden. Kortom wij draaien de vraag liever om, wat kan online marketing jou opleveren?

Denk trouwens niet dat er met een klein budget geen mogelijkheden zijn. Het mooie van online marketing is dat je met een klein budget ook mooie resultaten kunt behalen en een beetje ondernemer pompt alles weer terug zodat die kleine budgetten beetje bij beetje grotere budgetten worden.

Waarom zou ik online marketing inzetten voor mijn website?

Precies, voor jouw website! Je hebt een website of misschien wel een webshop. Als het goed is één waar je waanzinnig trots op bent en welke een nog betere dienst of product aanbiedt. En nu maar wachten tot je klanten naar je website komen. Was het maar zo eenvoudig, of liever niet want hier komt Dutch Blue om de hoek kijken.

Je kunt nog zo’n mooie website hebben maar als je niet vindbaar bent wordt je niet gevonden en wordt het lastig om je doelen te bereiken. Op verschillende manieren kun je zorgen voor verkeer naar je hebt website. Google Adwords bied verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jou website goed gevonden wordt en als je dit goed inzet zorgt dit ervoor dat exact de mensen waar jij ….of beter gezegd, mensen die op zoek zijn naar jou product of dienst jouw website eenvoudig weten te vinden. Dit kan bijvoorbeeld doordat ze een zoekopdracht invoeren in de Google zoekmachine of doordat ze op een willekeurige website een reclame advertentie van je voorbij zien komen.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.