Gezocht: UX & Visual designer.

Op zoek naar een uitdagende functie als UX & Visual designer in Dordrecht. Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de look & feel van de websites van onze klanten en ontwerpen te...
Vacatures

Op zoek naar een uitdagende functie als UX & Visual designer in Dordrecht. Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de look & feel van de websites van onze klanten en ontwerpen te maken voor de tofste en mooiste projecten voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers? Dan zoeken we jóú!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Blue, een no-nonsens online marketingbureau uit Dordrecht. Wij kenmerken ons door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Wij staan voor kwalitatieve online oplossingen op maat, die zorgen voor resultaat. De behoeften en wensen van onze klant staan daarbij centraal.

Wie ben jij?

Jij bent als UX & Visual designer een belangrijke factor in het proces van concept, design en ontwikkeling. Als designer weet je als geen ander hoe je een idee vertaalt naar mooie maar vooral doelgerichte websites en beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt oog voor detail, bent proactief en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de creatieve industrie
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van grafische vormgeving of webdesign
  • Je hebt ervaring met Photoshop, Sketch, Illustrator en InDesign
  • Je bent niet bang voor onze kantoorhond en houdt van tafelvoetbal

Wat mag je van ons verwachten?

We verwachten veel van jou, maar je krijgt er véél voor terug. Je werkt binnen een professioneel, jong en gezellig team en op een unieke locatie in Dordrecht. Verder heb je goede arbeidsvoorwaarden, zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van art director en werk je samen met een team van knappe koppen die al jaren vol passie aan online succes werken, waarbij we nog dagelijks onze grenzen verleggen.

Begint het te kriebelen?

Herken jij jezelf en heb je zin om deze uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en stuur je kick-ass portfolio naar hr@dutchblue.nl.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.