Ga terug

De waarde van zoekmachine optimalisatie.

Jouw website laten optimaliseren voor de zoekmachines Google, Bing en Yahoo is van niet te onderschatten waarde. Ook op jouw vakgebied is de concurrentie ongetwijfeld groot. Een goed geoptimaliseerde website kan van doorslaggevende betekenis zijn in de strijd om nieuwe afzetmarkten. Hoe stem ik mijn website zo af dat de juiste bezoekers hem vinden? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt. Een eenduidig antwoord is hier helaas niet op te geven. Maar een goede online marketeer inschakelen is een logische eerste stap.

Waarom mijn website optimaliseren.

Wanneer je een website hebt die louter dient als online visitekaartje en je jouw business strikt analoog wilt houden, dan is een website al snel goed genoeg. Hopelijk beseft in dat geval echter wel dat je tal van kansen laat liggen. Een groeiend deel van de Nederlandse consumenten koopt hun waar online en wanneer de concurrentie wel hard inzet op e-commerce, zal je dat op den duur ongetwijfeld in jouw portefeuille merken. Wie aan optimalisatie doet, staat vooraan in de rij bij het uitdelen van de online klandizie, daar waar de meeste groei zit dus. Een snelle website, met teksten die de zoekmachines bedienen, relevante content in een technisch goede staat brengt al snel zijn investering op. En het voordeel is dat het ook makkelijk is na te gaan wat de opbrengst precies is, aangezien alles meetbaar is op internet. Op sites als Google analytics zie je wie de bezoekers zijn, wat hun leeftijd is, uit welk land ze komen én of ze klant van je zijn, worden of willen worden. Informatie aan de hand waarvan de website vervolgens weer aangepast kan worden.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!


Zoekmachine optimalisatie.

Rotterdam, van oudsher een arbeidersstad, een havenstad, is wellicht niet de eerste plaats waar je aan denkt bij technologische vernieuwing. Toch, niets is minder waar dan dat. Rotterdam bruist van levenslust, ook waar het gaat om online activiteiten. De haven is een van de meest opmerkelijke fenomenen op dat gebied. Gamers ontwikkelen er visuele programma’s die medewerkers op de vloer helpen bij het vinden verplaatsen van containers. Ook bedrijven in andere sectoren hebben de kracht van internet en Social Media ontdekt, getuige de jaarlijks terugkerende Social Media Week Rotterdam. Er wordt kortom hard gewerkt aan een infrastructuur waar je slim gebruik van kunt maken. Met de hulp van een zoekmachine optimalisatie bureau haal je hier het hoogste rendement uit.

Alle online deskundigheid onder een dak.

Dutch Blue is gevestigd in Dordrecht. Wij onderscheiden ons onder meer door onze veelzijdigheid. Wij doen het design van jouw website, maar ook de online marketing voor jouw bedrijf. En als we nog een stapje verder gaan,hebben wij ook de kennis in huis om je de E-business solutions te bieden die doorslaggevend kunnen zijn in het complexe doolhof van de hedendaagse online wereld. Kortom, bij Dutch Blue heb je alle deskundigheid op het gebied van online zakendoen onder een dak. Van zoekmachine optimalisatie Rotterdam (SEO) tot het online adverteren met behulp van Google Adwords (SEA) bent je bij ons aan het goede adres.

Wat kan Dutch Blue voor jou betekenen.

Ben je door het bovenstaande verhaal geïnteresseerd geraakt in zoekmachine optimalisatie in het bijzonder of online marketing en e-commerce in het algemeen? Neem dan snel contact met ons op middels het contactformulier op de website of een belletje!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.