Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Websiteontwikkeling

Dutch Blue zorgt dat het werkt

Websites moeten functioneel zijn en conversies opleveren

Aan het begin van het internettijdperk beschouwden we een website als een extra communicatiemiddel. Elk zichzelf respecterend bureau creëerde binnen een content management systeem (CMS) een website voor zijn klant om vervolgens teksten en afbeeldingen te uploaden. Klaar was je dure online brochure.

Inmiddels ligt de focus van een website niet alleen meer op het bouwen ervan. Onze knappe koppen maakt het niet zo veel uit hoeveel pagina’s je wilt en de keuze aan functionaliteiten is legio. Het is zo veel meer dan een communicatiemiddel. We bouwen een website die bijdraagt aan jouw doelen en zorgen altijd dat het technisch pico bello in orde is.

Ontwikkelingsfase van een website is cruciaal

Heel belangrijk is de ontwikkelingsfase. Daar kunnen de strategische knappe koppen van Dutch Blue je uitstekend bij helpen. Voor wie maak je de website? Wat moet je bezoeker weten, onthouden of gedaan hebben als hij jouw website heeft bezocht? Hoe verleiden we je bezoeker ook echt klant te worden? Passen alle elementen die op een website kunnen bij jouw organisatie? Denk aan de structuur, teksten, afbeeldingen, links, video’s, functionele koppelingen naar andere platformen, formulieren, downloads, etc.

Een doordachte website kun je beschouwen als online platform, waarmee je meer doelen kunt bereiken dan je denkt. Het is niet alleen een onderdeel van je online marketing strategie, de vorm moet ook nog passen binnen je hele strategie. We denken hierin niet alleen mee met jouw organisatie, maar ook met je klanten.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze of graag eens praten over de kosten? Neem gerust contact op. We plannen graag een afspraak met je in.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Baggage
SOAcare
BOCAS
Anouk ter Harmsel
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…