Facebook Advertising.

Wil jij meer resultaat behalen uit jouw Facebook-campagnes? Laat onze Facebook Advertising specialisten het meeste uit jouw marketingbudget halen. Inmiddels hebben wij de leukste bedrijven mogen helpen aan resultaat via Facebook. Onze online succesmethode is binnen elke markt in te zetten. Wij gaan altijd uit van maatwerk en zorgen er voor dat onze succesformule passend wordt voor jouw bedrijf. Onze specialisten staan in de startblokken om je verder te helpen!

Onze Facebook Advertising specialisten helpen je bij:

Targetting
Een goede campagne valt of staat met het identificeren van de doelgroep en het bedenken van de juiste strategie.

Facebook Campagne
Uiteindelijk is het van belang dat de campagne visueel aantrekkelijk is en dat de doelgroep op een efficiënte manier bereikt wordt.

Analyse & Bijsturing
Een campagne zal constant gemonitord moeten worden. Voor het optimale resultaat zal er af en toe bijgestuurd moeten worden. Wij gaan voor een data-gedreven aanpak.

Rapportage op maat
Je wilt natuurlijk weten wat onze campagnes opleveren. Dit doen wij door periodiek overzichtelijke rapportages op te leveren.

Meer omzet door het adverteren op Facebook?

Wij gaan altijd voor een klantgerichte aanpak. Dat houdt in dat wij allereerst met je rond de tafel gaan zitten om tot een effectieve advertentiestrategie te komen. Een campagne kan verschillende doelen hebben. Het kan zijn dat je een nieuw product wilt introduceren, meer websitebezoekers wilt genereren of meer naamsbekendheid wilt. Uiteindelijk draagt het allemaal bij aan één hoofddoel: meer omzet.

Dutch Blue helpt en ondersteunt bij het uitvoeren van effectieve en succesvolle Facebook advertentiecampagnes. Tegenwoordig is een goede eerste indruk achterlaten nog belangrijker dan voorheen. Onze socialmedia-specialisten helpen bij het bouwen aan een langdurige relatie met zowel potentiële als loyale klanten.

Een online marketingpartner die jou helpt bij het werven van klanten via Facebook

Ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij het verkrijgen van meer leads en klanten? Of wil jij jouw merknaam meer op de kaart zetten? Het adverteren met Facebook is een manier om beide te realiseren. Je kan tegenwoordig een boodschap zeer snel verspreiden over een groot aantal potentiële klanten. Dit kan door te segmenteren op demografie, locatie, interesse en gedrag. Dutch Blue helpt je bij het werven van klanten via Facebook, door op de meest effectieve manier jouw doelgroep samen te stellen.

Elke campagne start natuurlijk met een duidelijke strategie. Wil jij meer informatie over hoe jij meer klanten kan halen uit Facebook advertenties? Plan dan een kennismakingsgesprek in met één van onze specialisten.

Klik hier om meer te leren over Facebook als onderdeel van je marketingstrategie.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.