Ga terug

Applicatieontwikkeling.

Passend bij jouw doelgroep, fame volgt.

Applicatieontwikkeling voor functionality, facts of fun.

Applicatieontwikkeling levert je een goedwerkende, slim voor zijn doel geoptimaliseerde app op. Want wist je dat de meest succesvolle applicaties, of apps, uitblinken door hun eenvoud? Niet voor niets voeren apps van banken, routeplanners, muziekstreamers, nieuwsdiensten en messengers de toplijsten aan. Het doel is eenvoudig en de persoonlijke betrokkenheid hoog.

Omdat het gebruik van mobiel internet nog steeds stijgt, groeit ook de vraag naar doeltreffende apps. Daarnaast worden smartphones steeds geavanceerder. De mogelijkheden van een smartphone kunnen ook geïmplementeerd worden in je app. Denk aan camera, koppeling naar social media platformen en GPS-bepaling. Dat zijn aspecten waar bij de applicatieontwikkeling rekening gehouden kan worden.

Bij Dutch Blue zijn we dan wel gretig, maar we beginnen niet zo maar aan het maken van een app. Eerst zoeken we uit welke toegevoegde waarde een ‘catchy’ bedrijfsapp jouw klanten biedt, zodat we gericht kunnen kiezen voor functionaliteit, feiten of fun. Pas dan gaan we ontwikkelen en lanceren. Succes en fame volgen.

Heb je al een idee en wil je dat aan ons voorleggen? Of heb je interesse in één van onze voorbeelden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.