Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Applicatieontwikkeling

Passend bij jouw doelgroep, fame volgt

Applicatieontwikkeling voor functionality, facts of fun

Applicatieontwikkeling levert je een goedwerkende, slim voor zijn doel geoptimaliseerde app op. Want wist je dat de meest succesvolle applicaties, of apps, uitblinken door hun eenvoud? Niet voor niets voeren apps van banken, routeplanners, muziekstreamers, nieuwsdiensten en messengers de toplijsten aan. Het doel is eenvoudig en de persoonlijke betrokkenheid hoog.

Omdat het gebruik van mobiel internet nog steeds stijgt, groeit ook de vraag naar doeltreffende apps. Daarnaast worden smartphones steeds geavanceerder. De mogelijkheden van een smartphone kunnen ook geïmplementeerd worden in je app. Denk aan camera, koppeling naar social media platformen en GPS-bepaling. Dat zijn aspecten waar bij de applicatieontwikkeling rekening gehouden kan worden.

Bij Dutch Blue zijn we dan wel gretig, maar we beginnen niet zo maar aan het maken van een app. Eerst zoeken we uit welke toegevoegde waarde een ‘catchy’ bedrijfsapp jouw klanten biedt, zodat we gericht kunnen kiezen voor functionaliteit, feiten of fun. Pas dan gaan we ontwikkelen en lanceren. Succes en fame volgen.

Heb je al een idee en wil je dat aan ons voorleggen? Of heb je interesse in één van onze voorbeelden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

RondomWerk
O2 Factoring
GRM-Expertises
Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…