Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Webshopontwikkeling

Dutch Blue werkt hard met je mee

Een webshop of webwinkel is maatwerk

Voordat je de keuze maakt wie jouw webshop gaat ontwikkelen, heb je al bergen werk verzet. Onderdelen van je plan omvatten: marktonderzoek, doelgroep omschreven, positionering bepaald, betalingsmethode onderzocht, de eerste producten ingekocht, om vervolgens offertes aan te vragen bij webbouwers.

Herken je, dat je alle offertes voor het bouwen van jouw webshop als appels met peren moet vergelijken? Dat komt omdat het bouwen van een succesvolle webshop maatwerk is.

Een goede strategie levert een succesvolle webshop

Net als voor een website geldt ook voor het creëren van een webshop, dat de ontwikkelingsfase heel belangrijk is. Dutch Blue heeft alle online marketing disciplines in huis om je hierbij te helpen.

We ondersteunen je bedrijf niet alleen met een uitstekend technisch platform en een gebruiksvriendelijk CMS, maar we weten ook jouw onderscheidende vermogen online herkenbaar neer te zetten in de vorm van conversie-gerichte tekst, afbeeldingen, buttons, koppelingen naar social media en andere functionele platformen zoals een CRM-systeem of betaalsysteem.

Online ondernemers besteden veel tijd aan hun webshop. Dat weten we. Daarom nemen we je graag werk uit handen en kunnen naast het ontwikkelen van jouw webshop ook samen werken aan het vertrouwen van je klanten en jouw online succes door je te helpen met een SEO-strategie, SEA (online advertising) en social media.

Ben jij van plan een online webwinkel te beginnen? Of wil je meer halen uit je huidige webshop? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Schuitemaker
BOCAS
Deepblue
Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…