Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Website optimalisatie

Meer bezoekers, meer conversies, meer omzet

Website optimalisatie = meer halen uit je huidige website

Nog niet zo lang geleden investeerde je in een nieuwe website. Het huidige concept past nog prima bij je organisatie en trouwe klanten blijven terugkomen voor informatie of bestellingen. Toch is de rek eruit. Je wilt groeien. Beter vindbaar zijn in zoekmachines, meer conversies en uiteindelijk ook meer omzet.

Laat Dutch Blue je blij maken met website optimalisatie

We kunnen op verschillende manieren helpen je huidige website te verbeteren. Bijvoorbeeld de organische vindbaarheid perfectioneren, zodat je hoger scoort bij Google en andere zoekmachines. Of je zichtbaarheid vergroten bij een beoogde doelgroep met een campagne via Google Adwords en sociale media. De structuur van je website en opbouw van je pagina’s onder de loep nemen, ondersteuning bieden met landingspagina’s en A/B-testen zijn daarnaast opties die we kunnen inzetten.

Online succes zit hem vaak in de details. Kleine verbeteringen kunnen al veel opleveren. Wil jij weten waar jouw groeimogelijkheden liggen? Bel voor een adviesgesprek. Wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Wat is Google Adwords?

Voorheen betaalde je voor het plaatsen van een advertentie in de lokale krant op een bepaalde dag. Met het Advertentieprogramma van Google (Adwords) kun je dit nu ook online doen. Alleen biedt het iets meer mogelijkheden dan adverteren in de lokale krant.

Bij het adverteren in de krant kan je moeilijk bepalen wie het leest, wanneer die het leest en in wat voor vorm (beeld of tekst). Maar een nog belangrijker verschil is dat je met Adwords kunt meten wie het heeft gelezen, op welk tijdstip, met welk apparaat en zelfs of deze tot actie over is gegaan. Uiteraard is het wel van belang dat je iemand hebt die je hierbij goed kunt helpen. Net zoals bij het drukken van een krant heb je bij het opzetten, beheren en optimaliseren van een Adwords campagne ook specialisten nodig.

Is online marketing wat voor mijn bedrijf?

Misschien wel misschien ook niet! Ondanks dat we erg veel ervaring hebben met online marketing kunnen we hier (vooraf) geen panklaar antwoord op geven. Wat wij in ieder geval niet willen is zomaar een campagne opzetten zonder dat we vooraf wat onderzoek hebben gedaan. Uiteindelijk zijn ook wij gebaat bij een succesvolle campagne. De kans dat er ook voor jouw bedrijf online kansen liggen om doelstellingen te behalen vallen achten wij groot. Om goede prognoses te geven over de kosten en de baten moeten we echt verder in gesprek.

Wat kost online marketing?

Natuurlijk is dit een van de belangrijkste vragen die je hebt! Helaas is online marketing niet zoals een pak melk waarvan je er zo één uit de schappen haalt. Je zou kunnen zeggen “hoe meer (online) concurrentie je hebt, des te duurder online marketing voor jou kan zijn”. Dit schrikt misschien af, maar de kosten zeggen zeker niet alles. Het gaat erom wat het je op kan leveren! Maar als de kosten per verkoop die wij voor je weten te realiseren € 5,- is en deze zelfde € 5,- leveren jou € 25,- op kan het een zeer interessant verhaal worden. Kortom wij draaien de vraag liever om, wat kan online marketing jou opleveren?

Denk trouwens niet dat er met een klein budget geen mogelijkheden zijn. Het mooie van online marketing is dat je met een klein budget ook mooie resultaten kunt behalen en een beetje ondernemer pompt alles weer terug zodat die kleine budgetten beetje bij beetje grotere budgetten worden.

Waarom zou ik online marketing inzetten voor mijn website?

Precies, voor jouw website! Je hebt een website of misschien wel een webshop. Als het goed is één waar je waanzinnig trots op bent en welke een nog betere dienst of product aanbiedt. En nu maar wachten tot je klanten naar je website komen. Was het maar zo eenvoudig, of liever niet want hier komt Dutch Blue om de hoek kijken.

Je kunt nog zo’n mooie website hebben maar als je niet vindbaar bent wordt je niet gevonden en wordt het lastig om je doelen te bereiken. Op verschillende manieren kun je zorgen voor verkeer naar je hebt website. Google Adwords bied verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jou website goed gevonden wordt en als je dit goed inzet zorgt dit ervoor dat exact de mensen waar jij ….of beter gezegd, mensen die op zoek zijn naar jou product of dienst jouw website eenvoudig weten te vinden. Dit kan bijvoorbeeld doordat ze een zoekopdracht invoeren in de Google zoekmachine of doordat ze op een willekeurige website een reclame advertentie van je voorbij zien komen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Gemeente Lansingerland
GOOSE VPN
Villa Uk
Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…