Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Website optimalisatie

Meer bezoekers, meer conversies, meer omzet

Website optimalisatie = meer halen uit je huidige website

Nog niet zo lang geleden investeerde je in een nieuwe website. Het huidige concept past nog prima bij je organisatie en trouwe klanten blijven terugkomen voor informatie of bestellingen. Toch is de rek eruit. Je wilt groeien. Beter vindbaar zijn in zoekmachines, meer conversies en uiteindelijk ook meer omzet.

Laat Dutch Blue je blij maken: dat kan!

We kunnen op verschillende manieren helpen je huidige website te verbeteren. Bijvoorbeeld de organische vindbaarheid perfectioneren, zodat je hoger scoort bij Google en andere zoekmachines. Of je zichtbaarheid vergroten bij een beoogde doelgroep met een campagne via Google Adwords en sociale media. De structuur van je website en opbouw van je pagina’s onder de loep nemen, ondersteuning bieden met landingspagina’s en A/B-testen zijn daarnaast opties die we kunnen inzetten.

Online succes zit hem vaak in de details. Kleine verbeteringen kunnen al veel opleveren. Wil jij weten waar jouw groeimogelijkheden liggen? Bel voor een adviesgesprek. Wij helpen je graag.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

RondomWerk
BOCAS
GOOSE VPN
Lorem Ipsum is simply dummy text
Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…