Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Sterk verlangen naar online succes?

Dutch Blue is gretig om te scoren met jouw online platform

In het afgelopen decennium hebben we veel online successen behaald voor onze klanten. We bouwden websites, webshops en apps en ondersteunden deze platformen met online marketing zoals SEO en SEA diensten.

Omdat we niet telkens hetzelfde kunstje uithaalden, maar met onze klant meedachten als ondernemers en onszelf verplaatsten in hun klanten, konden we maatwerk oplossingen bedenken en maken.

Concept, design & ontwikkeling

Een team van designers, developers, online marketeers en jouw persoonlijke accountmanager gaan met jouw wensen aan de slag en ontwikkelen een concept waarin een ultieme combinatie ontstaat tussen functionaliteit en unieke vormgeving.

Online marketing & consultancy

Van zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), het ontwikkelen van de social media campagne, tot aan het opzetten van de e-mail marketing en het continu optimaliseren van uw website en/of webshop.

Meer omzet is hét bewijs van online succes

Wat bleek? Omzetten stegen, de vindbaarheid verbeterde en de conversie schoot omhoog. De investering van onze klanten in een modern online platform of in een specifieke online marketingcampagne loonde. Met als gevolg dat ons portfolio groeide en dus ook onze omzet. Tot op de dag van vandaag.

Online marketing disciplines

We scoren ook graag met jouw online platform. Hoe we dat doen? We nodigen je uit om onze online marketing diensten te bekijken. Of je behoefte hebt aan een nieuw webdesign, een Google AdWords campagne of zoekt naar een online marketing strategie die bij je past, we helpen je graag scoren.

Wil je liever direct weten met welke diensten ook jij kunt scoren en wat de kosten zijn? Maak dan een afspraak en kom langs voor een persoonlijk gesprek.

340% boekingstijging
125% meer verkopen
Top 3 positie in Google
80% meer Facebook likes
48% daling kosten per conversie
ONTDEK DUTCH BLUE

Download onze gratis whitepaper "Wat kost online marketing voor mijn bedrijf?"