Online marketing & consultancy.

Beter vindbaar, sterker opvallen en meer volgers.

Ga met online marketing voor nieuwe klanten én meer omzet.

Je hebt flink geïnvesteerd in een online platform zoals een website, webshop of app, nu is de tijd aangebroken voor online marketing & consultancy. De uitgewezen manier om meer bezoekers te trekken, meer te verkopen en meer volgers te krijgen op social media.

Wat voor de één goed werkt, hoeft voor de ander niet per definitie succes te betekenen. De ideale combinatie is maatwerk. Daarom zoeken we altijd naar een online marketing strategie die bij jou past. Dutch Blue specialisten zijn namelijk dol op scoren. Want als jij scoort, doen wij dat ook.

Organisch, campagnes en social.

Door in te zetten op organische vindbaarheid (SEO) kun je zonder advertentiekosten een hogere positie scoren in zoekmachines zoals Google. Doelgerichte campagnes via zoekmachines (SEA) zorgen voor ‘traffic’ naar je website of webshop. Het opzetten, inrichten en beheren van specifieke social media accounts levert je meer volgers. SEO kan daarnaast meer inzicht in je doelgroep bieden, meer downloads genereren en leads brengen die converteren tot betalende klanten.

We praten je graag bij over de nieuwste technieken en de beste combinaties voor jouw merk. Ook als je website niet door ons gemaakt is, helpen we je graag meer bezoekers, volgers, likes én klanten in de wacht te slepen.

Happig naar meer informatie? Bekijk onze online marketing & consultancy diensten of neem direct contact met ons op.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.