Wij zijn Dutch Blue

No-nonsense online marketingbureau

Meer dan 10 jaar ervaring in website en webshop ontwikkeling, online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA) en social media. Met een team van ‘knappe koppen’ en een unieke werkwijze zorgen wij er als online marketingbureau uit Rotterdam en Katwijk aan Zee voor, dat u online succesvol wordt en blijft.

Als no-nonsense online marketingbureau werken wij vanuit het principe Hollandse nuchterheid, waarbij u als klant in het middelpunt staat. Wij willen de uitdaging aangaan om, samen met u, uw organisatie verder te laten ontwikkelen op gebied van internet en online marketing.

Niet door middel van een vaste formule, maar vanuit een persoonlijk perspectief benaderen wij nieuwe opdrachten, met als streven een langdurige relatie met onze klanten. Dat online succes altijd het resultaat is, heeft de ervaring in de afgelopen 10 jaar ons bewezen.

Joeri van de Watering

Directie & Strategie

Anouk ter Harmsel

Projectmanagement

Jack de Vreugd

Directie & Development

Cassim Leeuwenburgh

Cassim Leeuwenburgh

Management & New business

Martijn Hagenbeek

Visual designer

Willem Dumee

Development

Stephanie Roodbol

Online marketing

José van de Watering

HR / Administratie

Max Swinkels

Max Swinkels

Development

Joy Zelissen

Administratie

Rick Sloot

IT professional

Paul van Harten

Development

Jiggy

Beveiliging

Gezocht

PHP developer

Gezocht

Stagiair(e) online marketing

Werken bij

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Wij zijn een no-nonsens online marketingbureau dat zich kenmerkt door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Wij staan voor kwalitatieve online oplossingen, die zorgen voor resultaat. De behoeften en wensen van onze klant staan daarbij centraal, maar we kijken ook juist naar de klanten van onze klant.

Bekijk vacatures

Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…

Maak een online afspraak