Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Maak kennis met ‘Team Gretig’

Onze mensen bezitten een onderscheidend gen

Om vooruit te komen moet je stappen zetten. Elke ondernemer weet dat stilstand achteruitgang betekent. Vooruit willen komen geeft ook aan dat je de behoefte hebt om jezelf te verbeteren.

We kunnen je hier vertellen dat wij je vooruit kunnen helpen en laten scoren doordat we bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, omdat we inzichtelijk maken welke strategieën online succes opleveren en dat we een no-nonsense online marketingbureau zijn met aandacht voor onze klanten.

We zijn gretig om te leren en om successen te behalen.

Gretig om het elke dag beter te doen dan de vorige. Gretig om te ondernemen. Gretig om jou te leren kennen. Gretig om met jou en met je klant mee te denken. Gretig om telkens net weer andere strategie te bedenken en jou bij te staan in je keuzes, zodat je niet hetzelfde doet als je buurman. Gretig om je voorbeelden te laten zien van eerder behaalde successen.

Onderscheidend gen

Overtuigd door deze ‘bla bla’? Dachten wij ook niet. Hoewel we deze beloften zeker waarmaken, bezitten alle mensen van Dutch Blue gelukkig een onderscheidend gen, dat je direct proeft als je met ons in contact komt: gretigheid.

Dutch Blue is ‘Team Gretig’

Maak kennis met onze knappe koppen.

Joeri van de Watering

Directie & strategie

Jack de Vreugd

Directie & Development

Anouk ter Harmsel

Projectmanagement

Thomas Storm

SEO Specialist

Marinio Palatta

Senior SEA-specialist

José van de Watering

HR / Administratie

Werken bij

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Wij zijn een no-nonsens online marketingbureau dat zich kenmerkt door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Wij staan voor kwalitatieve online oplossingen, die zorgen voor resultaat. De behoeften en wensen van onze klant staan daarbij centraal, maar we kijken ook juist naar de klanten van onze klant.

Bekijk vacatures
Joy Zelissen

Administratie

Lorenzo Coomans

Development

Jeroen Romijn

Online marketing

Ricardo Ruytenberg

UX designer / visual designer

Jiggy

Beveiliging

Gezocht

PHP developer

Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…