Websiteontwikkeling.

Dutch Blue zorgt dat het werkt.

Websites moeten functioneel zijn en conversies opleveren.

Aan het begin van het internettijdperk beschouwden we een website als een extra communicatiemiddel. Elk zichzelf respecterend bureau creëerde binnen een content management systeem (CMS) een website voor zijn klant om vervolgens teksten en afbeeldingen te uploaden. Klaar was je dure online brochure.

Inmiddels ligt de focus van een website niet alleen meer op het bouwen ervan. Onze knappe koppen maakt het niet zo veel uit hoeveel pagina’s je wilt en de keuze aan functionaliteiten is legio. Het is zo veel meer dan een communicatiemiddel. We bouwen een website die bijdraagt aan jouw doelen en zorgen altijd dat het technisch pico bello in orde is.

Ontwikkelingsfase van een website is cruciaal.

Heel belangrijk is de ontwikkelingsfase. Daar kunnen de strategische knappe koppen van Dutch Blue je uitstekend bij helpen. Voor wie maak je de website? Wat moet je bezoeker weten, onthouden of gedaan hebben als hij jouw website heeft bezocht? Hoe verleiden we je bezoeker ook echt klant te worden? Passen alle elementen die op een website kunnen bij jouw organisatie? Denk aan de structuur, teksten, afbeeldingen, links, video’s, functionele koppelingen naar andere platformen, formulieren, downloads, etc.

Een doordachte website kun je beschouwen als online platform, waarmee je meer doelen kunt bereiken dan je denkt. Het is niet alleen een onderdeel van je online marketing strategie, de vorm moet ook nog passen binnen je hele strategie. We denken hierin niet alleen mee met jouw organisatie, maar ook met je klanten.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze of graag eens praten over de kosten? Neem gerust contact op. We plannen graag een afspraak met je in.

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de kosten voor een website bij jullie?

Uiteraard hangt dit van veel factoren af, na een goed gesprek kunnen we hier al snel een goede inschatting maken wat de kosten zullen zijn. We zijn zeker niet de goedkoopste, we maken maatwerk websites waardoor ze veilig, snel en schaalbaar zijn. Een van de belangrijkste pijlers die wij hanteren bij de design & ontwikkeling van de website is conversie. Uiteindelijk heb je een website omdat je wilt dat bezoekers actie ondernemen. Of je nu wel of niet aan de gang wilt met online marketing na de oplevering van de website. Tijdens de ontwikkeling installeren we diverse pixels en tools in de code die er straks voor zorgen dat we nauwkeurig kunnen achterhalen wie jouw doelgroep is, wat ze op jouw website doen en waarmee we de bezoeker nog sneller kunnen laten converteren. Natuurlijk wil je weten wat jouw website kost, maar wij vinden het net zo belangrijk om in de eerste fase in kaart te brengen wat de website jou op kan gaan leveren.

Zijn jullie websites zoekmachinevriendelijk?

We zijn een online marketingbureau, met SEO-specialisten in huis. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de basis SEO-configuratie goed ingesteld is zodra de website live gaat.

Wanneer is mijn website af?

Dat vinden wij nu het mooiste van datgene wat we doen. De website is nooit af, althans als het aan ons ligt niet. “Meten is weten”, welke gedeeltes van de website worden goed bekeken? Wat is het klikgedrag van de bezoekers? Ervaart men een logische route over de website? Enkele vragen die we kunnen beantwoorden zodra er genoeg verkeer over je nieuwe website heen is gegaan, en met deze kennis kunnen we heel eenvoudig jouw website verder optimaliseren. Alles met maar één doel, meer conversies!

Leveren jullie responsive websites op met een CMS?

Zijn er nog websites die niet responsive (mobielvriendelijk) zijn anno 2018? In het vooronderzoek hebben we sowieso al geconstateerd dat 70% procent van de bezoekers jouw website benaderd middels een mobiel apparaat.

Is het mogelijk dat we zelf ook afbeeldingen en artikelen toe kunnen voegen?

We werken doorgaans met een WordPress CMS en we ontwikkelen deze zo dat het na oplevering erg eenvoudig is om zelf aanpassing te doen op jouw website. Zo kun je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en in sommige gevallen zelfs landingspagina’s maken. Om dit goed onder de knie te krijgen geven we regelmatig WordPress trainingen (waarin we jullie net niet alles leren uiteraard).

Kunnen jullie onze website ook hosten en beheren?

Sterker nog het is ons advies om dit door ons te laten doen. Hoe lekker is het als je een probleem hebt met je website dat je een expert hebt naar wie je kunt bellen, en die het probleem voor je oplost zonder dat je op zoek moet naar allerlei inloggegevens. Daarbij is het onze ervaring dat men vaak het verschil niet weet tussen een domein-, hostingprovider en de websiteontwikkelaar. Met een betaalbaar onderhoudscontract ontzorgen wij je als er een storing (waarschijnlijk merk je dit zelf niet eens) is en voeren we updates uit.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.