Linkbuilding.

Een website komt natuurlijk niet zomaar op de eerste positie van de zoekmachines. Hiervoor moet je een aantal zaken goed geregeld hebben. Één daarvan is dat een website zoveel mogelijk kwalitatief goede links moet verzamelen. Daar zijn een aantal verschillende manieren voor. Onze linkbuilding specialisten helpen je graag om een effectieve linkbuilding strategie te ontwikkelen. Jij wilt toch ook snel en eenvoudig gevonden worden door jouw potentiële klanten?

Onze linkbuilding specialisten kunnen je helpen bij

Concurrentieonderzoek
Een gedegen concurrentieonderzoek is de basis voor een goede linkbuilding campagne.
Het doel is om hoger in de zoekresultaten te komen dan de concurrenten.

Relevantie
Onze specialisten zorgen ervoor dat je kwalitatief goede links ontvangt van websites die relevant zijn voor jouw product of dienstverlening.

Analyse & Bijsturing
Een campagne zal constant gemonitord moeten worden. Voor het optimale resultaat zal er af en toe bijgestuurd moeten worden. Wij gaan voor een datagedreven aanpak en maken gebruik van verschillende SEO-tools.

Hoge ROI
Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat je het optimale resultaat haalt uit jouw marketingbudget.

Waarom linkbuilding?

Als je hoger in de Google zoekresultaten wilt komen, is de kans zeer groot dat je aan de slag moet gaan met linkbuilding. Hoe meer kwalitatief goede en relevante links je verzamelt, hoe meer de zoekmachine jouw website als een autoriteit ziet. Google beloont websites die voor waarde zorgen met een hoge ranking binnen de zoekresultaten. In essentie is linkbuilding het verzamelen van links vanaf andere websites naar jouw eigen webpagina. Het doel van linkbuilding is om de website populairder te maken dan die van de concurrenten.

Als er een relevante website naar jouw website verwijst, dan betekent het dat je iets waardevols te delen hebt. Je bent voor de zoekmachinegebruikers relevant en een autoriteit in jouw vakgebied. Het is een zeer tijdsintensieve klus om dit voor elkaar te krijgen, bovendien is het van belang om zeer creatief te zijn. Je moet immers andere websites overtuigen naar jou te linken.

Lees hier nog meer over linkbuilding.

Linkbuilding campagnes door de specialisten van Dutch Blue

Wordt beter online vindbaar binnen de Google zoekmachine en zorg voor meer website bezoekers. Het is van belang dat je gezien gaat worden als een autoriteit binnen jouw vakgebied. Inmiddels hebben onze linkbuilding specialisten jarenlange ervaring met het verzamelen van relevante links. Ook zijn wij een Google premier partner, wat inhoudt dat wij Google gecertificeerd zijn en wij onze klanten daardoor uitstekend kunnen helpen bij het presteren binnen de online zoekmachine.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.