SEO Techniek.

Beter vindbaar worden in de Google zoekresultaten? Een SEO geoptimaliseerde website is dan van groot belang. Zoekmachine optimalisatie is een online marketingmethode die ervoor zorgt dat je meer bezoekers op een website krijgt. Ben jij benieuwd hoe jouw website scoort op het gebied van SEO? Onze SEO-specialisten kunnen inzicht bieden door een geheel vrijblijvende SEO advies te geven.

Onze SEO-specialisten helpen je bij

Meer websitebezoekers
Met SEO geoptimaliseerde teksten zorgen wij ervoor om meer bezoekers op jouw website te krijgen.

Meer omzet
Aan alleen meer websitebezoekers heb je niet zo veel, uiteindelijk wil je dat deze bezoekers ook klant worden.
Onze specialisten zorgen ervoor dat er vooral relevante bezoekers op jouw website terechtkomen.

Onderhoud
Het kan zijn dat jouw website qua design erg goed in elkaar steekt. Dit betekent nog niet direct dat het aan de achterkant van de website ook goed is geregeld.
Ons SEO-advies zorgt ervoor dat alles binnen jouw website ook aan de achterkant helemaal seo-proof is!

Analyse & Advies
Voor het ontwikkelen van een effectieve SEO strategie is een gedetailleerde analyse van jouw website en die van de concurrenten van groot belang.
Dit is de basis voor een SEO strategie die ook daadwerkelijk voor meer klanten zorgt.

Meer verkeer op jouw website

Het verkrijgen van meer websitebezoekers is niet het uiteindelijke doel van zoekmachine optimalisatie en geeft ook geen garantie op meer omzet. Het ultieme doel is een website realiseren die voor conversie zorgt. Daar is SEO een groot onderdeel van. Wanneer jouw website volledig SEO geoptimaliseerd is, geeft dit meer kans op online succes.

Wij analyseren de markt, jouw doelgroep en de concurrenten van jouw bedrijf. Op deze manier komen wij erachter wat de beste zoekwoorden zijn waar wij ons op moeten richten. Dit zullen enkel zoekwoorden zijn die ook daadwerkelijk conversie opleveren. Je hebt immers niks aan een zoekwoord waar niemand op zoekt én dat niet relevant is.

Vervolgens houden wij de inspanning die wij hebben vericht nauw in de gaten, wat is het effect hiervan. Aan de hand van verschillende SEO tools en verschillende data, kunnen wij bepalen waar er winst te behalen valt.

Ontdek jouw SEO verbeterpunten met een SEO-scan

Wanneer jouw website al een tijdje online is, kan het handig zijn om een SEO-scan uit te laten voeren. Met deze scan kom je er direct achter hoe je scoort binnen de Google zoekmachines. Ook krijg je inzicht in wat er allemaal nog moet gebeuren om beter online vindbaar te zijn voor jouw potentiële doelgroep. Jij wilt toch ook meer klanten door middel van zoekmachine optimalisatie? Vraag hieronder de SEO-scan aan.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.