Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Gericht op conversie en gebruikersgemak.

FMTC is het nieuwste veiligheidstrainingscentrum voor Offshore trainingen, Maritieme trainingen en Industrie trainingen van Nederland. Sinds de oprichting van FMTC zijn wij nauw betrokken bij het veiligheidstrainingscentrum. Door de grote diversiteit aan klanten, zowel nationaal als internationaal, vraagt om de ontwikkeling van een geavanceerde website.

Altijd en overal
direct beschikbaar.

De website van FMTC is volledig ontwikkeld en gericht op conversie en gebruikersgemak voor de diverse typen bezoekers. Het op maat ontwikkelde online boekingssysteem ontzorgt zowel FMTC als haar klanten. Waar de zzp’er eerst meer informatie wil inwinnen over een specifieke cursus, is het doel van een grote multinational om meerdere werknemers per dag in te plannen.

Het resultaat van een goede vindbaarheid.

Onze internet marketeers zorgen ervoor dat FMTC optimaal vindbaar is, met als doel stijging in omzet en positieve en Return on Investment op gebied van online marketing. Met behulp van onze ervaring en proactieve aanpak heeft FMTC vele nieuwe klanten mogen verwelkomen.

76% organisch verkeer.

De kans op het aantrekken van meer klanten is hoog bij een vermelding in de top 10 van zoekmachines. Ruim 70% van de zoekmachinegebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten, 90% niet verder dan de eerste 10. Het complete cursusaanbod van FMTC heeft topposities in de zoekresultaten, zowel in Nederland als erbuiten.

Continu optimaliseren.

De samenwerking tussen Dutch Blue en FMTC hield niet op bij het gebruikersgemak en een goede vindbaarheid. Inmiddels zijn wij met FMTC een samenwerking aangegaan voor de lange termijn, waarbij optimalisatie een continu proces is om de resultaten te verbeteren.

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…