Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Eigenzinnig, origineel, avontuurlijk, praktisch.

Villa UK is de leukste webshop voor baby’s en hippe kinderen tot 10 jaar. Niet alleen bekend met originele kinderkleding, maar ook om u steeds weer te verassen met trendy items voor de baby- en kinderkamer. Villa Uk is al bijna 10 jaar een begrip door zeer persoonlijk advies, meedenken met de klant en leuke extraatjes. Naast de ontwikkeling van deze vernieuwde webshop, is een succesvolle online marketing campagne gelanceerd.

Een ontwerp dat past bij Villa Uk

Het ontwerp van de webshop is gebaseerd op de visie, uitstraling en nog belangrijker; de doelgroep van Villa UK. Wij kijken door de ogen van de klant van onze klanten. De uitstraling en functionaliteiten binnen de website sluiten naadloos aan bij de verkoop van producten gericht op het hogere segment.

Een ruim productaanbod

Met zo’n ruim aanbod als dat van Villa Uk, is het belangrijk dit zo overzichtelijk mogelijk te presenteren. De verschillende productcategorieën zorgen niet alleen voor overzicht, ook vindt de bezoeker snel wat hij zoekt.

Door het op maat gemaakte ontwerp voelt de bezoeker zich direct uitgenodigd om verder te oriënteren. Het productaanbod sorteren op prijs, populariteit, waardering of nieuwheid? Geen probleem!

Gebruiksgemak

Met de focus op gebruikersgemak, zal de bezoeker zo min mogelijk obstakels tegenkomen binnen de webshop. Daarom is er de mogelijkheid om zonder account tot aankoop over te gaan. Tijd en moeite zorgen ervoor dat de bezoeker de webshop van Villa Uk vroegtijdig verlaat. De afronding van het bestelproces is daarom laagdrempelig.

Cross- en upselling voor meer conversie

Naast gebruikersgemak en overzicht ligt de focus binnen de webshop op conversie. Zo worden er meerdere relevante producten getoond, voordat er tot betaling over wordt gegaan. Via cross- en upselling wordt de klant in de verleiding gebracht extra aankopen te doen.

Online marketing campagne

Naast het ontwikkelen van de website stimuleren we de conversie van Villa Uk ook met een Adwords campagne. Met SEA zorgt u voor een effectieve benadering van de doelgroep en snel een toppositie in Google. Met het oog op SEO optimalisatie, is er gewerkt met een duidelijke structuur binnen de webshop. Onmisbaar om ook organisch goed gevonden te worden in Google! Sinds de lancering van de webshop en de online marketing campagne is het conversiepercentage al met 55% gestegen!

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…