Eigenzinnig, origineel, avontuurlijk, praktisch.

Bekijk de website
55%
Stijging in conversies
Villa UK website header

Wie de klant is.

Villa UK is de leukste webshop voor baby’s en hippe kinderen tot 10 jaar. Niet alleen bekend met originele kinderkleding, maar ook om u steeds weer te verassen met trendy items voor de baby- en kinderkamer. Villa Uk is al bijna 10 jaar een begrip door zeer persoonlijk advies, meedenken met de klant en leuke extraatjes. Naast de ontwikkeling van deze vernieuwde webshop, is een succesvolle online marketing campagne gelanceerd.

De vraag van de klant.

Het ontwerp van de webshop is gebaseerd op de visie, uitstraling en nog belangrijker; de doelgroep van Villa UK. Wij kijken door de ogen van de klant van onze klanten. De uitstraling en functionaliteiten binnen de website sluiten naadloos aan bij de verkoop van producten gericht op het hogere segment.

Oplossingen vanuit Dutch Blue.

Een ruim productaanbod

Een ruim productaanbod.

Met gebruikersgemak als uitgangspunt, is er voor de (potentiële) inwoners een woningaanbod systeem ontwikkeld. Met dit systeem kan de bezoeker zich makkelijk oriënteren binnen het woningaanbod in de gemeente Lansingerland. Het is mogelijk te filteren op koop, huur, nieuwbouw en kavels. Interesse in een woning? Met één klik wordt de bezoeker doorgeschakeld naar de website van Funda voor meer informatie over het aanbod.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak.

Eén van de websites is speciaal ontworpen voor ondernemers. De bezoeker wordt hier voornamelijk geïnformeerd over de mogelijkheden van kavels en bedrijfsterreinen binnen de gemeente. Door middel van het overzichtelijke design, zijn de voordelen voor ondernemers in een oogopslag duidelijk. De website laat precies zien hoe ondernemersvriendelijk Lansingerland is.

Online marketing campagne

Online marketing campagne.

Naast het ontwikkelen van de website stimuleren we de conversie van Villa Uk ook met een Adwords campagne. Met SEA zorgt u voor een effectieve benadering van de doelgroep en snel een toppositie in Google. Met het oog op SEO optimalisatie, is er gewerkt met een duidelijke structuur binnen de webshop. Onmisbaar om ook organisch goed gevonden te worden in Google! Sinds de lancering van de webshop en de online marketing campagne is het conversiepercentage al met 55% gestegen!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.