Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Zorgeloos ondernemen dankzij O2 Factoring.

O2Factoring biedt een uitkomst voor de lange betaaltermijnen van debiteuren voor MKB bedrijven. Binnen 3 werkdagen betaalt O2Factoring facturen uit ongeacht de betalingstermijn van debiteuren, dit zorgt meteen voor een verbetering van de cashflow van uw onderneming.

Een nieuw concept, een nieuwe website.

O2Factoring is een nieuw label gericht op MKB ondernemers, belangrijk is dat de website dit ook uitstraalt en de website hier vindbaar op is. De website straalt autoriteit uit door middel van het delen van kennis. De huisstijl straalt professionaliteit uit en is persoonlijk gemaakt door middel van foto’s van het personeel en het kantoor, dit roept vertrouwen op bij de bezoeker.

Call to action staat centraal.

De website is zo ingericht dat de bezoeker continu wordt getriggerd om actie te ondernemen. Deze acties omvatten een offerte aanvragen of informatie aanvragen.

De bezoeker laat zijn/haar gegevens achter en kiest vervolgens om wat voor manier zij gecontacteerd willen worden, per telefoon of via e-mail.

Op de site kan de bezoeker al een indicatieve offerte opstellen en wordt vervolgens uitgenodigd om een offerte aan te vragen.

Deze call-to-actions hebben samen voor een stijging in het aantal conversies gezorgd.

Hoger in de zoekresultaten.

Zoekmachines bepalen de ranking aan de hand van verschillende aspecten van een website. Een hele belangrijke hiervan is de structuur van de site.

De website van O2Factoring is zo ingericht dat er hoog wordt gescoord op het gebied van structuur, waardoor de website automatisch een hogere ranking krijgt in het zoekverkeer.

Ook is er een Search Engine Optimization (SEO) campagne opgestart. Deze campagne wordt continu gemonitord en geoptimaliseerd zodat O2Factoring altijd goed vindbaar is en blijft.

Bedrijfsfotografie zegt meer dan duizend woorden.

O2Factoring moet kennis uitstralen en vertrouwen opwekken bij de bezoeker. Hoe kan dit beter dan met foto’s? Voor O2Factoring hebben wij de bedrijfsfotografie verzorgd, waardoor de website veel persoonlijker is geworden. Zowel het personeel, als de werkomgeving is terug te zien op de site.

Jack de Vreugd
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…