Zorgeloos ondernemen dankzij O2 Factoring.

Bekijk de website

Wie de klant is.

O2Factoring biedt een uitkomst voor de lange betaaltermijnen van debiteuren voor MKB bedrijven. Binnen 3 werkdagen betaalt O2Factoring facturen uit ongeacht de betalingstermijn van debiteuren, dit zorgt meteen voor een verbetering van de cashflow van uw onderneming.

De vraag van de klant.

O2Factoring is een nieuw label gericht op MKB ondernemers, belangrijk is dat de website dit ook uitstraalt en de website hier vindbaar op is. De website straalt autoriteit uit door middel van het delen van kennis. De huisstijl straalt professionaliteit uit en is persoonlijk gemaakt door middel van foto’s van het personeel en het kantoor, dit roept vertrouwen op bij de bezoeker.

Oplossingen van Dutch Blue.

Call to action staat centraal

Call to action staat centraal.

De website is zo ingericht dat de bezoeker continu wordt getriggerd om actie te ondernemen. Deze acties omvatten een offerte aanvragen of informatie aanvragen. De bezoeker laat zijn/haar gegevens achter en kiest vervolgens om wat voor manier zij gecontacteerd willen worden, per telefoon of via e-mail.

Op de site kan de bezoeker al een indicatieve offerte opstellen en wordt vervolgens uitgenodigd om een offerte aan te vragen. Deze call-to-actions hebben samen voor een stijging in het aantal conversies gezorgd.

Hoger in de zoekresultaten

Hoger in de zoekresultaten.

Zoekmachines bepalen de ranking aan de hand van verschillende aspecten van een website. Een hele belangrijke hiervan is de structuur van de site.

De website van O2Factoring is zo ingericht dat er hoog wordt gescoord op het gebied van structuur, waardoor de website automatisch een hogere ranking krijgt in het zoekverkeer.

Ook is er een SEO campagne opgestart. Deze campagne wordt continu gemonitord en geoptimaliseerd zodat O2Factoring altijd goed vindbaar is en blijft.

Bedrijfsfotografie zegt meer dan duizend woorden

Bedrijfsfotografie zegt meer dan duizend woorden.

O2Factoring moet kennis uitstralen en vertrouwen opwekken bij de bezoeker. Hoe kan dit beter dan met foto’s? Voor O2Factoring hebben wij de bedrijfsfotografie verzorgd, waardoor de website veel persoonlijker is geworden. Zowel het personeel, als de werkomgeving is terug te zien op de site.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.