Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Subsidieadvies

OAZ

Het begin van een nieuwe samenwerking

OAZ subsidieadvies is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in kostenbesparingen en subsidiemogelijkheden op het gebied van personeel en arbeid. Voor OAZ hebben wij een website ontwikkeld welke optimaal is gericht op conversie. Als ondersteuning van de gloednieuwe website hebben wij een online marketing strategie ontwikkeld en als onderdeel hiervan een succesvolle Adwords campagne gelanceerd.

De weg naar conversie

Na livegang van de vernieuwde website is in opdracht van OAZ een landingspagina ontwikkeld. Deze landingspagina ondersteunt een opgezette reclamecampagne op radiozender BNR. De pagina is zo ingericht dat de bezoeker op verschillende manieren getriggerd wordt om gegevens achter te laten.

Gratis whitepaper

Op de pagina wordt de bezoeker verleid tot actie door middel van het invullen van het e-mailadres. In ruil hiervoor kan de bezoeker een gratis whitepaper downloaden met alle informatie over WGA management.

Leads omzetten in verkopen

Nu de conversie binnen is en de gegevens bekend zijn bij OAZ, is het de taak van het sales-team van OAZ om deze lead om te zetten tot een verkoop.

Conversiestijging van 100% dankzij Adwords

Om zoveel mogelijk traffic te genereren naar de landingspagina is er tevens een Google Adwords-campagne opgestart. De campagne wordt continu gemonitord. Tijdens de monitoring wordt gekeken naar het gedrag van de bezoeker en kan indien nodig de campagne en/of de website worden geoptimaliseerd.

120 Conversies uit 800 klikken


Conversiepercentage van 15%!


Kosten dalen naar €8,- per conversie

Weten wie uw bezoeker is?

Slechts 5% onderneemt daadwerkelijk actie op een website. Nog ongeveer 40% van de websitebezoekers zijn relevant, zij ondernemen echter geen actie wanneer zij een website bezoeken. Door onze B2B Salestool kan OAZ de bezoeker identificeren en kan het salesteam van OAZ de bezoeker alsnog benaderen.

Geen conversie? Retargeting!

Retargeting is de meest effectieve manier van adverteren, de advertenties worden alleen getoond aan eerdere bezoekers van uw website. Ook voor OAZ is er gebruik gemaakt van display advertising. Dit heeft wederom geholpen tot conversies en leads voor OAZ.

Ook online succes?

Neem dan contact op.

Wilt u ook meer uit uw website halen? Wij praten graag met u over uw mogelijkheden om uw conversie te laten stijgen. Neem contact met ons op of bel naar 085 -486 57 20.