De weg naar conversie.

Bekijk de website
120
Conversies uit 800 klikken
15%
Conversie percentage
€ 8,-
Betaald in kosten per conversie

Wie de klant is.

OAZ subsidieadvies is gespecialiseerd in het inhoudelijk en administratief ondersteunen bij het realiseren van subsidies en kostenbesparingen op het gebied van personeel en arbeid. De overheid stelt hoge eisen aan het juiste gebruik van subsidies. Dit vergt kennis en een deskundig advies. OAZ subsidieadvies heeft de expertise en ervaring in huis om dit werk uit handen te nemen.

De vraag van de klant.

Het verzoek van OAZ was om de website te verbeteren op zo’n manier dat het meer traffic naar de website zou leiden en meer bezoekers zou interesseren in het afnemen van hun diensten. Het was hiervoor nodig om een landingspagina te ontwikkelen die een reclamecampagne van OAZ zou ondersteunen.

Oplossingen vanuit Dutch Blue.

Gratis whitepaper

Gratis whitepaper.

Op de pagina wordt de bezoeker verleid tot actie door middel van het invullen van het e-mailadres. In ruil hiervoor kan de bezoeker een gratis whitepaper downloaden met alle informatie over WGA management

Leads omzetten in verkopen

Leads omzetten in verkopen.

Nu de conversie binnen is en de gegevens bekend zijn bij OAZ, is het de taak van het sales-team van OAZ om deze lead om te zetten tot een verkoop.

Goole Adwords

Goole Adwords.

Om zoveel mogelijk traffic te genereren naar de landingspagina is er tevens een Google Adwords-campagne opgestart. De campagne wordt continu gemonitord. Tijdens de monitoring wordt gekeken naar het gedrag van de bezoeker en kan indien nodig de campagne en/of de website worden geoptimaliseerd.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.