Duidelijk medisch specialistische zorg.

Bekijk de website

Wie de klant is.

De Roosevelt Kliniek is door het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport erkend als instelling voor medisch specialistische zorg. De medisch specialisten, gynaecologen en dermatologen van de Roosevelt Kliniek leveren hoogwaardige verzekerde poliklinische zorg vanuit vestigingen in Leiden, Hoogvliet en Spijkenisse.

De vraag van de klant.

De oude website van de Roosevelt Kliniek bevatte weliswaar veel interessante en relevante content, maar was door de ontbrekende structuur en duidelijke navigatie bijna niet vindbaar voor de consument. De drempel om als bezoeker online een afspraak te maken, lag met een behoorlijk aantal verplichte velden veel te hoog.

Oplossingen van Dutch Blue.

Doeltreffend met een duidelijke structuur en navigatie

Doeltreffend met een duidelijke structuur en navigatie.

De website van de Roosevelt Kliniek is nu doeltreffend en bevat een duidelijke structuur en navigatie, waardoor de bezoeker gemakkelijk de gewenste informatie kan vinden.

Online afspraken

Online afspraken.

Het online afsprakensysteem is vereenvoudigd. Waar in het verleden bijna 20 velden ingevuld moesten worden, gaat het nu op een veel snellere en laagdrempelige manier. De website combineert professionaliteit met persoonlijkheid en heer hierdoor de perfecte houding tegenover de cliënten.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.