Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Waar de uitdaging voor ons begon.

De Roosevelt Kliniek is door het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport erkend als instelling voor medisch specialistische zorg. De medisch specialisten, gynaecologen en dermatologen van de Roosevelt Kliniek leveren hoogwaardige verzekerde poliklinische zorg vanuit vestigingen in Leiden, Hoogvliet en Spijkenisse.

De oude website van de Roosevelt Kliniek bevatte weliswaar veel interessante en relevante content, maar was door de ontbrekende structuur en duidelijke navigatie bijna niet vindbaar voor de consument. De drempel om als bezoeker online een afspraak te maken, lag met een behoorlijk aantal verplichte velden veel te hoog.

Doeltreffend met een duidelijke structuur en navigatie.

De website van de Roosevelt Kliniek is nu doeltreffend en bevat een duidelijke structuur en navigatie, waardoor de bezoeker gemakkelijk de gewenste informatie kan vinden.

Het online afsprakensysteem is vereenvoudigd. Waar in het verleden bijna 20 velden ingevuld moesten worden, gaat het nu op een veel snellere en laagdrempelige manier. De website combineert professionaliteit met persoonlijkheid en heer hierdoor de perfecte houding tegenover de cliënten.

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…