Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Aggregated is onderscheidend.

Geen voetbal managementbureau kan bogen op zoveel voetbalkennis als Aggregated. Aggregated bestaat uit mensen met diverse competenties die één gemeenschappelijke passie delen: de passie voor de voetbalsport én de passie voor hun spelers. Het team is op voetbalgebied uitzonderlijk ervaren, wat betekent dat de spelers tijdens hun loopbaan door absolute experts worden begeleid in het realiseren van hun ambities en doelen.

Het team in beeld.

Geen managementbureau heeft zoveel voetbalkennis in huis als Aggregated. Op de website kan de bezoeker persoonlijk kennismaken met het team, waar de professionals in beeld zijn gebracht door middel van fotografie. De website presenteert de vele capaciteiten van zowel het team als de talentvolle spelers, welke zij onder hun beheer hebben.

Multi-language en volledig responsive.

Aggregated heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Engeland en België. De website is om die reden dan ook multi-language en beschikbaar in het Nederlands, Engels en Spaans. Natuurlijk is de website volledig responsive en werkt perfect op alle devices en resoluties.

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…