Aggregated is onderscheidend.

Bekijk de website

Wie de klant is.

Geen voetbal managementbureau kan bogen op zoveel voetbalkennis als Aggregated. Aggregated bestaat uit mensen met diverse competenties die één gemeenschappelijke passie delen: de passie voor de voetbalsport én de passie voor hun spelers. Het team is op voetbalgebied uitzonderlijk ervaren, wat betekent dat de spelers tijdens hun loopbaan door absolute experts worden begeleid in het realiseren van hun ambities en doelen.

De vraag van de klant.

Aggregated had een nieuwe, persoonlijke website nodig waar hun passie voor voetbal naar voren kwam. Tegelijkertijd moest het ook als een sterke showcase kunnen dienen voor hun professionaliteit. Verder moest de website ontworpen zouden voor meerdere apparaten en talen.

Oplossingen van Dutch Blue.

Het team in beeld

Het team in beeld.

Geen managementbureau heeft zoveel voetbalkennis in huis als Aggregated. Op de website kan de bezoeker persoonlijk kennismaken met het team, waar de professionals in beeld zijn gebracht door middel van fotografie. De website presenteert de vele capaciteiten van zowel het team als de talentvolle spelers, welke zij onder hun beheer hebben.

Multi-language en volledig responsive

Multi-language en volledig responsive.

Aggregated heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Engeland en België. De website is om die reden dan ook multi-language en beschikbaar in het Nederlands, Engels en Spaans. Natuurlijk is de website volledig responsive en werkt perfect op alle devices en resoluties.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.