Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Adverteren met Adwords?

Google Adwords is een snelle en effectieve manier om potentiële bezoekers en/of klanten te bereiken. Je kunt door middel van adverteren met Adwords een grote markt aanboren aangezien 95% van alle internetgebruikers via Google zoekt. Dutch Blue kan u helpen om een rendabele en effectieve Adwords campagne op te starten. Wij creëren de beste campagnes en u bepaalt zelf het budget.

Hoe werkt Google Adwords

De posities van jouw Adwords advertenties in het zoeknetwerk wordt bepaald door twee belangrijke factoren, namelijk het bod op het woord en de kwaliteit van de campagne. De Adwords specialisten van Dutch Blue zorgen voor de optimale balans tussen beide factoren.

Met het inzetten van relevante zoekwoorden zorgen wij ervoor dat de kans op een conversie toeneemt. Een conversie is bijvoorbeeld een aankoop in een webshop, een aanmelding voor een nieuwsbrief of het invullen van een contactformulier. Daarbij is een andere manier om jouw doelgroep te bereiken is door het displaynetwerk te gebruiken.

BEL MIJ TERUG

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!

Door het displaynetwerk te gebruiken kan je met beeldadvertenties bezoekers op verschillende websites bereiken. Zo worden de advertenties in het displaynetwerk vooral gebruikt om de naamsbekendheid van de adverteerder te vergroten. Tot slot kan remarketing gebruikt worden om eerdere bezoekers van de webwinkel of website opnieuw te benaderen.

Succesvol adverteren met Adwords in samenwerking met Dutch Blue

Wij onderscheiden ons door Adwords Certified Professionals te gebruiken voor de campagnes van al onze klanten. Door onze praktijkervaring met Adwords campagnes in verschillende branches kunnen vrijwel elke klant helpen met hun Adwords campagnes.

Zou je graag willen weten wat de Adwords specialisten van Dutch Blue voor je kunnen betekenen? Succesvol adverteren met Adwords start met bouwen van succesvolle campagnes door onze specialisten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Gemeente Lansingerland
GOOSE VPN
Villa Uk
ONTDEK DUTCH BLUE

Download onze gratis whitepaper "Wat kost online marketing voor mijn bedrijf?"