Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
goosevpn-slide-mid

GOOSE VPN, veilig en onbegrensd online

GOOSE is een Virtual Private Network gebouwd om jou te beschermen en jouw veiligheid te garanderen als je online bent. GOOSE is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android en creëert een beveiligde tunnel tussen jouw apparaat en alles wat je online doet, het zorgt ervoor dat je volledig beschermd bent en dat je zonder angst en met totale vrijheid het internet kunt verkennen.

goosevpn-app

Software development

Om de dienst te optimaliseren hebben wij verschillende applicaties (Mac OSX, Windows, iOS en Android) ontwikkeld zodat de VPN op verschillende platforms te gebruiken is. Met GOOSE zijn wij een langdurige samenwerking aangegaan zodat het systeem continu geoptimaliseerd blijft worden naar de trends van het moment.

Webdesign / development

Voor GOOSE is er een website ontworpen en ontwikkeld die vertrouwen uitstraalt. De site is overzichtelijk en heeft een duidelijke structuur. Op de homepage vindt de bezoeker direct de voordelen van de VPN en positieve reviews, dit creëert de gewenste gevoelens bij de bezoeker.

goosevpn-highlight-right

Duidelijke call to actions

De website is compleet ingericht op conversie. Elke nieuwe gebruiker kan GOOSE een maand lang gratis uitproberen. De bezoeker wordt getriggerd om de gewenste actie te verrichten. Op elke pagina is er gelegenheid om de gratis maand te proberen, en de bezoeker wordt er op gewezen dat de VPN zeer gebruiksvriendelijk is. Binnen één minuut is GOOSE geïnstalleerd. Deze call to actions hebben ook hun vruchten afgeworpen en hebben er voor gezorgd dat het aantal gebruikers van de dienst is vervijfvoudigd in een periode van slechts vijf maanden!

goosevpn-highlight-left

Videomarketing

Voor een dienst waarbij enige uitleg nodig is, kan videomarketing niet ontbreken. Voor GOOSE is er een professionele video ontwikkeld waarin alle belangrijke aspecten rondom de VPN worden genoemd. De kijker wordt door middel van dit filmpje getriggerd om bij GOOSE de dienst aan te schaffen. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, het filmpje heeft dan ook meer dan duizend views per maand.

overview-goose-website

Automatische e-mail reeksen

Iedere bezoeker die zijn/haar e-mailadres heeft achtergelaten op de site, maar geen abonnement heeft afgesloten krijgt een automatische e-mail waarin hij/zij opnieuw in de gelegenheid wordt gebracht om de gewenste conversie te verrichten. Ook worden updates via de mail door gecommuniceerd aan de gebruikers. Om GOOSE continu te verbeteren krijgen gebruikers 24 uur nadat zij hebben aangemeld een mail waarin zij hun mening kunnen laten horen.

goosevpn-adds

Geen conversie? Retargeting!

95% van uw bezoekers verlaat de website zonder conversie te verrichten. Om deze bezoeker opnieuw te bereiken is er een retargeting campagne opgezet. De advertentie van GOOSE wordt dus alleen aan de eerdere bezoekers van de website getoond op verschillende advertentiesites als nu.nl. Op deze manier wordt de bezoeker weer getriggerd om conversie te verrichten. De retargeting campagne heeft voor GOOSE prachtige resultaten geboekt.

Social media

Als ondersteuning van de website zet GOOSE VPN verschillende social media kanalen in om zo nog beter hun doelgroep te bereiken. GOOSE heeft een jongere doelgroep, social media is dus een perfect platform om met de doelgroep te communiceren. Interessante en vooral relevante content wordt hier geplaatst waardoor de bezoeker naar de website wordt geleid. Door de social media strategie, die door beide partijen is samengesteld, is het verkeer dat via social media op de website terecht is gekomen in de afgelopen vijf maanden meer dan verdubbeld!

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…