GOOSE VPN aan de
man brengen.

Bekijk de website
150%
Conversie stijging
66%
Meer organische sessies
Top 3
Positie in Google

Wie de klant is.

GOOSE VPN is de allereerste Nederlandse VPN-aanbieder en streeft ernaar om toegankelijk te zijn voor iedereen. GOOSE VPN is een Virtual Private Network en creëert een beveiligde tunnel tussen jouw apparaat en alles wat je online doet. Het zorgt ervoor dat je volledig beschermd bent en dat je zonder angst en met totale vrijheid het internet kunt verkennen. GOOSE VPN is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android.

De vraag van de klant.

Het verbeteren van zowel de website en een constante online aanwezigheid zijn topprioriteiten geweest voor GOOSE VPN. Om deze doelen te bereiken heeft Dutch Blue een nieuwe website ontwikkeld en lanceren en optimaliseren wij campagnes. Dutch Blue heeft al sinds 2014 een goede band met GOOSE VPN en sindsdien werken wij ook aan het verbeteren van de applicatie.

Oplossingen van Dutch Blue.

Software development

Software development.

Om de dienst te optimaliseren hebben wij verschillende applicaties (Mac OSX, Windows, iOS en Android) ontwikkeld zodat de VPN op verschillende platforms te gebruiken is. Wij zijn een langdurige samenwerking met GOOSE VPN aangegaan, zodat het systeem continu geoptimaliseerd blijft worden naar de trends van het moment.

Webdesign/development

Webdesign/development.

Voor GOOSE VPN is er een website ontworpen en ontwikkeld die vertrouwen uitstraalt. De site is overzichtelijk en heeft een duidelijke structuur. Op de homepage vindt de bezoeker direct de voordelen van de VPN en positieve reviews, waardoor de gewenste gevoelens bij de bezoeker worden gecreëerd.

Duidelijke call to actions

Duidelijke call to actions.

Het ontwerp van de website is volledig gericht op conversie. Elke nieuwe gebruiker kan GOOSE VPN een maand lang gratis uitproberen. Op elke pagina is er de gelegenheid om je hiervoor op te geven, waardoor de bezoeker getriggerd wordt om de gewenste actie te verrichten. Tevens wordt de bezoeker er op gewezen dat de VPN zeer gebruiksvriendelijk is. Binnen één minuut is GOOSE VPN geïnstalleerd. Deze call to actions hebben ook hun vruchten afgeworpen en hebben er voor gezorgd dat het aantal gebruikers van de dienst is vervijfvoudigd in een periode van slechts vijf maanden!

Videomarketing.

Voor een dienst waarbij enige uitleg nodig is, kan videomarketing niet ontbreken. Voor GOOSE VPN is er een professionele video ontwikkeld waarin alle belangrijke aspecten rondom de VPN worden genoemd. De kijker wordt door middel van dit filmpje getriggerd om bij GOOSE VPN de dienst aan te schaffen. Beelden zeggen meer dan duizend woorden en het filmpje krijgt dan ook meer dan duizend views per maand.

Retargeting campagne

Retargeting campagne.

95% van de bezoekers verlaat de website zonder conversie te verrichten. Om deze bezoeker opnieuw te bereiken is er een retargeting campagne opgezet. De advertentie van GOOSE VPN wordt dus alleen aan de eerdere bezoekers van de website getoond op verschillende advertentiesites, zoals nu.nl. Op deze manier wordt de bezoeker weer getriggerd om conversie te verrichten. De retargeting campagne heeft voor GOOSE VPN prachtige resultaten geboekt.

Het resultaat.

De samenwerking tussen Dutch Blue en GOOSE VPN heeft al prachtige resultaten opgeleverd. Dankzij de verbeterde website en online marketingcampagnes van Dutch Blue is er een aanzienlijke, meetbare stijging geweest in conversies voor GOOSE VPN, zoals onderstaande cijfers ook duidelijk maken.

150%
Conversie stijging
66%
Meer organische sessies
Top 3
Positie in Google
Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.