Een oase van rust in de drukte.

Bekijk de website
456
Binnen een maand
42%
stijging in conversies
516
Gemiddeld bereik
Lansingerland header foto
Lansingerland wie de klant is

Wie de klant is.

De gemeente Lansingerland bestaat uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De centrale ligging in de Randstad, goede aansluitingen op snelwegen en het openbaar vervoer maken deze gemeente aantrekkelijk. Ook het vele groen zorgt voor rust in de drukte van Zuid-Holland. Lansingerland heeft als dynamische en ondernemersvriendelijke gemeente veel te bieden aan zowel haar inwoners als de ondernemers. Wel vragen deze inwoners en ondernemers ieder om een andere benadering.

De vraag van de klant.

Voor ons was het de uitdaging om de betrokkenheid van (potentiële) bewoners en (potentiële) ondernemers te vergroten. Het doel van de gemeente Lansingerland is deze betrokkenheid te vertalen in het trots zijn op de gemeente, en niet door middel van de verkoop van producten of diensten. Het aantal fans zal moeten toenemen. We hebben hiervoor maar liefst twee websites ontwikkeld én de kracht van Social Media benut!

Oplossingen vanuit Dutch Blue.

Ondernemersvriendelijk

Ondernemersvriendelijk.

Eén van de websites is speciaal ontworpen voor ondernemers. De bezoeker wordt hier voornamelijk geïnformeerd over de mogelijkheden van kavels en bedrijfsterreinen binnen de gemeente. Door middel van het overzichtelijke design, zijn de voordelen voor ondernemers in een oogopslag duidelijk. De website laat precies zien hoe ondernemersvriendelijk Lansingerland is.

Woningaanbod systeem

Woningaanbod systeem.

Met gebruikersgemak als uitgangspunt, is er voor de (potentiële) inwoners een woningaanbod systeem ontwikkeld. Met dit systeem kan de bezoeker zich makkelijk oriënteren binnen het woningaanbod in de gemeente Lansingerland. Het is mogelijk te filteren op koop, huur, nieuwbouw en kavels. Interesse in een woning? Met één klik wordt de bezoeker doorgeschakeld naar de website van Funda voor meer informatie over het aanbod.

Social media

Social media.

Ter aanvulling op de nieuwe websites, is de focus op Social Media gelegd. Het doel was om meer fans voor de gemeente Lansingerland te creëren. Diverse Facebookcampagnes en consistente content hebben gezorgd voor een enorme groei aan Likes en het gemiddelde bereik. Ook de conversie is al met 42% gestegen.

Animatie video

Animatie video.

De bezoeker wordt verrast met een animatie video. Met deze onderscheidende content, doelt de gemeente Lansingerland op nog meer betrokkenheid van ondernemers. Een korte begrijpelijke uitleg met behulp van één van de laatste online marketing trends; videocontent. Bekijk de video hieronder!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.