Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Gemeente Lansingerland - Slide 1
Gemeente Lansingerland - Slide 2
Gemeente Lansingerland - Slide 3

Een oase van rust in de drukte

De gemeente Lansingerland bestaat uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De centrale ligging in de Randstad, goede aansluitingen op snelwegen en het openbaar vervoer maken deze gemeente aantrekkelijk. Ook het vele groen zorgt voor rust in de drukte van Zuid-Holland. Lansingerland heeft als dynamische en ondernemersvriendelijke gemeente veel te bieden aan zowel haar inwoners als de ondernemers. Wel vragen deze inwoners en ondernemers ieder om een andere benadering.

Gemeente Lansingerland - Meer betrokkenheid van uw bezoekers

Meer betrokkenheid

Voor ons was het de uitdaging om de betrokkenheid van (potentiële) bewoners en (potentiële) ondernemers te vergroten. Het doel van de gemeente Lansingerland is deze betrokkenheid te vertalen in het trots zijn op de gemeente, en niet door middel van de verkoop van producten of diensten. Het aantal fans zal moeten toenemen. We hebben hiervoor maar liefst twee websites ontwikkeld én de kracht van Social Media benut!

Ondernemersvriendelijk

Eén van de websites is speciaal ontworpen voor ondernemers. De bezoeker wordt hier voornamelijk geïnformeerd over de mogelijkheden van kavels en bedrijfsterreinen binnen de gemeente. Door middel van het overzichtelijke design, zijn de voordelen voor ondernemers in een oogopslag duidelijk. De website laat precies zien hoe ondernemersvriendelijk Lansingerland is.

Bekijk de website

Gemeente Lansingerland - Ondernemersvriendelijk

Woningaanbod systeem

Met gebruikersgemak als uitgangspunt, is er voor de (potentiële) inwoners een woningaanbod systeem ontwikkeld. Met dit systeem kan de bezoeker zich makkelijk oriënteren binnen het woningaanbod in de gemeente Lansingerland. Het is mogelijk te filteren op koop, huur, nieuwbouw en kavels. Interesse in een woning? Met één klik wordt de bezoeker doorgeschakeld naar de website van Funda voor meer informatie over het aanbod.

Bekijk de website

Gemeente Lansingerland - Woningaanbod systeem
Gemeente Lansingerland - Facebookcampagnes

Social Media

Ter aanvulling op de nieuwe websites, is de focus op Social Media gelegd. Het doel was om meer fans voor de gemeente Lansingerland te creëren. Diverse Facebookcampagnes en consistente content hebben gezorgd voor een enorme groei aan Likes en het gemiddelde bereik. Ook de conversie is al met 42% gestegen.

Gemeente Lansingerland - Stijging in conversie

Animatie Video

De bezoeker wordt verrast met een animatie video. Met deze onderscheidende content, doelt de gemeente Lansingerland op nog meer betrokkenheid van ondernemers. Een korte begrijpelijke uitleg met behulp van één van de laatste online marketing trends; videocontent. Bekijk de video hieronder!

Gemeente Lansingerland - Onderscheidende content
Anouk ter Harmsel
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…