Adverteren op internet.

Adverteren op internet is een fantastisch promotiemiddel met maximaal bereik. Google Ads is op dit moment één van de beste aanbieders van online adverteren. Zo adverteer je op basis van CPM en betaal je dus per klik of view.

Het adverteren op internet heeft vele voordelen. Zo leidt online adverteren tot snel en doeltreffend tot meer verkopen. Daarnaast is vooral Google Ads een marketinginstrument voor het opbouwen van naamsbekendheid en natuurlijk voor het genereren van bezoekers en leads aan je website.

Wat houdt adverteren op internet precies in.

Het adverteren op het internet is één van de meest bekende manieren van online promotie en Google As is de beste aanbieder op dit moment. De advertenties zijn in de zoekresultaten van Google te vinden aan de bovenkant van de resultaten en aan de gehele rechterkant.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!  Binnen het Google Ads programma kun je alle advertenties en campagnes opzetten. Je kunt binnen dit programma aangeven op welke zoekwoorden de advertenties getoond moeten worden. Door de advertentieteksten zelf te schrijven beïnvloedt je het doorklikpercentage en zorg je ervoor dat bezoekers verleidt worden om door te klikken.

  Wat zijn de kosten voor adverteren op internet.

  Met het adverteren op het internet kun je gericht advertenties aan je gekozen doelgroep laten zien. Zo worden de advertenties alleen getoond aan bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, diensten of producten en zo is bereik vele malen hoger dan bij een advertentie in de krant.

  Zo zijn de kosten van online adverteren sterk afhankelijk van je concurrentie. Daarbij is het dus verstandig dat iemand voor jouw de online campagnes optimaliseert en het maximale uit je advertentiebudget haalt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

  Ik wil meer omzet

   Ik wil meer omzet.

   Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

   Bedrijfsnaam*

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Ook online succes?

   Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
   We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.