Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Adwords uitbesteden

Wilt u Adwords uitbesteden om uw campagnes nog succesvoller te maken? Stop dan met zoeken, want Dutch Blue kan uw campagnes beheren, creëren en optimaliseren om zo nog succesvoller te worden. Dutch Blue is een online marketingbureau met vestigingen in Rotterdam en Katwijk en heeft meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.

Google Adwords laat namelijk advertenties van uw bedrijf zien wanneer bezoekers op zoek naar producten of diensten die u aanbiedt. Deze bezoekers behoren tot de doelgroep die u wilt bereiken en worden na het klikken op de advertenties naar uw website gebracht. Hierdoor kunt u direct beginnen met het genereren van online verkopen.

Direct resultaat

Uw Adwords uitbesteden aan een betrouwbare partner zoals Dutch Blue, want dit betekent dat u alle beginnersfouten overslaat en dat er direct gefocust kan worden op de ROI en het verhogen van conversies.

Google Adwords wordt steeds complexer omdat de functionaliteiten in een rap tempo elkaar opvolgen. U moet dan bijvoorbeeld denken aan dynamische remarketing, Google Shopping en RSLA. Onze gedreven specialisten zorgen ervoor dat u het maximale uit uw Google Adwords campagnes kunt halen.

BEL MIJ TERUG

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!

Adwords uitbesteden, ons aanpak bepaalt het verschil!

Door onze jarenlange ervaring en solide kennis kunnen wij binnen uw Google Adwords campagnes belangrijke prestatieverbeteringen voor u realiseren. Om deze verbeteringen te kunnen bereiken maken wij gebruik van alle mogelijke functionaliteiten die beschikbaar zijn binnen Adwords.

Omdat geen enkele klant hetzelfde is ontwikkelen wij voor elke klant een op maat gemaakte strategie op basis van de mogelijkheden binnen uw beschikbare advertentiebudget en van uw branche. Alles is gericht op doelstellingen zoals branding, leadgeneratie en conversies. Bekijk onze cases pagina om te zien voor welke klanten wij werken.

Zorg daarom vandaag nog meetbare prestaties en huur Dutch Blue in om uw Adwords campagnes te beheren en te optimaliseren. Wij halen het maximale uit uw advertentiebudget en uw Adwords campagnes. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Gemeente Lansingerland
GOOSE VPN
Villa Uk
ONTDEK DUTCH BLUE

Download onze gratis whitepaper "Wat kost online marketing voor mijn bedrijf?"