Ga terug

Adwords uitbesteden.

Wil je Adwords uitbesteden om jouw campagnes nog succesvoller te maken? Stop dan met zoeken, want Dutch Blue kan jouw campagnes beheren, creëren en optimaliseren zodat ze nog succesvoller worden. Dutch Blue is een online marketingbureau met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht en heeft meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.

Google Adwords laat namelijk advertenties van jouw bedrijf zien wanneer men vanuit Google zoekt naar producten of diensten die jij aanbiedt. Deze bezoekers behoren tot de doelgroep die jij wilt bereiken en worden na het klikken op de advertenties naar jouw website gebracht. Hierdoor kan je direct beginnen met het genereren van online verkopen.

Direct resultaat.

Jouw Adwords uitbesteden aan een betrouwbare partner zoals Dutch Blue, betekent dat je alle beginnersfouten overslaat en dat er direct gefocust kan worden op de ROI en het verhogen van conversies.

Google Adwords wordt steeds complexer en functionaliteiten volgen elkaar in een rap tempo op. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan dynamische remarketing, Google Shopping en RSLA. Onze gedreven specialisten zorgen ervoor dat je het maximale uit de Google Adwords campagnes kunt halen.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!


Adwords uitbesteden, ons aanpak bepaalt het verschil.

Door onze jarenlange ervaring en solide kennis kunnen wij binnen jouw Google Adwords campagnes belangrijke prestatieverbeteringen voor je realiseren. Om deze verbeteringen te kunnen bereiken maken wij gebruik van alle mogelijke functionaliteiten die beschikbaar zijn binnen Adwords.

Omdat geen enkele klant hetzelfde is ontwikkelen wij voor elke klant een op maat gemaakte strategie op basis van de mogelijkheden binnen jouw beschikbare advertentiebudget en van jouw branche. Alles is gericht op doelstellingen zoals branding, leadgeneratie en conversies. Bekijk onze cases pagina om te zien voor welke klanten wij werken.

Zorg daarom vandaag nog meetbare prestaties en schakel Dutch Blue in om jouw Adwords campagnes te beheren en te optimaliseren. Wij halen het maximale uit jouw advertentiebudget en Adwords campagnes. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.