Dutch Blue Branchewinnaar Nationale Business Succes Award!.

De Nationale Business Succes Award 2016 Met trots mogen wij bekendmaken dat Dutch Blue door de jury van de Nationale Business Succes Award is uitgeroepen tot  branchewinnaar in de...
Social media

Nominatielabel-2016

De Nationale Business Succes Award 2016

Met trots mogen wij bekendmaken dat Dutch Blue door de jury van de Nationale Business Succes Award is uitgeroepen tot  branchewinnaar in de categorie
Online communicatie en marketing’.
ezgif-3969093262
We zijn hartstikke trots dat wij deze award in ontvangst mogen nemen. De award is een mooie beloning voor het harde werk dat we verrichten om te zorgen dat onze klanten online succesvol worden en blijven.

Mooie woorden van de Nominatiecommissie

De Nationale Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs in Nederland. Op haar eigen website zegt de Nationale Business Succes Award het volgende over de branchewinnaars van de Nationale Business Succes Award:

“De parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs”

Dat de commissie bij ons uit is gekomen is dus een groot compliment. De commissie was ook uiterst positief in de beoordeling van Dutch Blue, welke werd ingeleid met de volgende woorden:

“Dutch Blue B.V. presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van de online communicatie en marketing, in de ruimste zin van het woord. Zij onderscheidt zich met name door haar grote knowhow op het gebied van communicatie en marketing en het feit dat zij het hele scala aan diensten op dat gebied biedt.”

Het eindoordeel was ook overweldigend positief:

“Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100{62dccfd8668ad037337cfc22bd366782cebd813d3677f209723816e431a6cfbb} focus op de klant maken van Dutch Blue een absolute topper in haar wereld.”

Zo, die kunnen we mooi in onze zak steken!

Nog meer nominaties voor Dutch Blue

Als branchewinnaar in de categorie ‘Online communicatie en marketing’ zijn wij direct genomineerd om de algehele winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 te worden. Daarnaast zijn wij ook genomineerd voor de volgende prijzen van de Nationale Business Succes Award:

 • Meest innovatieve onderneming
 • Beste in ICT
 • Beste in Zakelijke Dienstverlening

Ook werken met de branchewinnaar?

Wij staan voor u klaar. Bent u op zoek naar een partner om online succesvol te worden en te blijven? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een kop koffie en een stroopwafel.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.