Voetbalnieuws uit binnen- en buitenland.

Bekijk de website

Wie de klant is.

VoetbalPrimeur is al een aantal jaren een snel groeiend medium voor het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. Naast het constant op de hoogte blijven van al het voetbalgerelateerde nieuws is VoetbalPrimeur ook hard bezig met innoveren en organiseren.

De vraag van de klant.

Aan ons de opdracht om innovatieve toevoegingen op zowel grafisch als technisch gebied te verzorgen. VoetbalPrimeur moest zichzelf kunnen onderscheiden als dé voetbal website, waar de nieuwste informatie altijd weergegeven wordt, op een heldere en originele manier.

Oplossingen van Dutch Blue.

Livescore van iedere wedstrijd

Livescore van iedere wedstrijd.

Livescore is een tool waar alle wedstrijden die op dat moment gespeeld worden live bekeken kunnen worden en waar gebeurtenissen en statistieken tijdens de wedstrijd voortdurend geüpdatet worden.

Alle statistieken duidelijk in beeld

Alle statistieken duidelijk in beeld.

Zo zijn er bijvoorbeeld kaarten en doelpunten te zien op de tijdlijn en kunnen andere statistieken zoals balbezit, schoten op doel en de opstelling van de elftallen worden bekeken op de pagina terwijl rechts in beeld de live chat zorgt voor interactie met andere forumleden die ook de wedstrijd kijken.

NK FIFA 16 landingspage

NK FIFA 16 landingspage.

Het NK FIFA is een online toernooi dat volledig georganiseerd en door VoetbalPrimeur in goede banen geleid wordt. Het is de bedoeling dat in maar liefst negen rondes voorafgaand aan de finale spelers onderling hun matches regelen en de resultaten invoeren op de website van VoetbalPrimeur. Dutch Blue heeft de uitnodigende landingspagina ontworpen en ontwikkeld in opdracht van VoetbalPrimeur.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.