Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Voetbalnieuws uit binnen- en buitenland.

VoetbalPrimeur is al een aantal jaren een snel groeiend medium voor het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. Naast het constant op de hoogte blijven van al het voetbalgerelateerde nieuws is VoetbalPrimeur ook hard bezig met innoveren en organiseren.

Aan ons de opdracht om innovatieve toevoegingen op zowel grafisch als technisch gebied te verzorgen.

Livescore van iedere wedstrijd.

Livescore is een tool waar alle wedstrijden die op dat moment gespeeld worden live bekeken kunnen worden en waar gebeurtenissen en statistieken tijdens de wedstrijd voortdurend geüpdatet worden.

Alle statistieken duidelijk in beeld.

Zo zijn er bijvoorbeeld kaarten en doelpunten te zien op de tijdlijn en kunnen andere statistieken zoals balbezit, schoten op doel en de opstelling van de elftallen worden bekeken op de pagina terwijl rechts in beeld de live chat zorgt voor interactie met andere forumleden die ook de wedstrijd kijken.

NK FIFA 16 landingspage.

Het NK FIFA is een online toernooi dat volledig georganiseerd en door VoetbalPrimeur in goede banen geleid wordt. Het is de bedoeling dat in maar liefst negen rondes voorafgaand aan de finale spelers onderling hun matches regelen en de resultaten invoeren op de website van VoetbalPrimeur. Dutch Blue heeft de uitnodigende landingspagina ontworpen en ontwikkeld in opdracht van VoetbalPrimeur.

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…