Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Meer toekomst dan verleden.

AutoStrada Roosendaal is opgericht om ‘het occasion bedrijf’ van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die zij aan haar klanten doet. Het is de missie van Jack Burremans, oprichter van AutoStrada Roosendaal, om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Online showroom is altijd geopend!

Dutch Blue heeft samen met AutoStrada Roosendaal een systeem ontwikkeld, waarbij de voorraad altijd up-to-date is middels een koppeling met het online voorraadsysteem RDC InMotiv. Door diverse filteropties en heldere structuur kan een bezoeker gemakkelijk een geschikte occasion vinden en vervolgens direct online een afspraak maken voor een proefrit of het inruilen van zijn of haar auto.

 

Toevoegen content

Juiste specificaties en afbeeldingen
worden toegevoegd in het RDC InMotive voorraadbeheersysteem.


Overal online beschikbaar

Het voertuig kan vervolgens met één simpele muisklik op diverse kanalen geplaatst worden zoals: de website, Marktplaats, Autotrack en Gaspedaal.

Complete doorvertaling off- en online.

Een consistente huisstijl zorgt voor herkenning en straalt professionaliteit uit. De volledige huisstijl van AutoStrada Roosendaal is doorvertaald in zowel alle off- als online communicatie-uitingen. De 6 zekerheden, wat AutoStrada Roosendaal dé occasion specialist maakt, worden zowel in de showroom als op de website duidelijk gecommuniceerd.

Eén foto zegt vaak meer dan duizend woorden.

Net als AutoStrada Roosendaal zorgen wij ook voor een weg zonder conflicten en denken wij altijd in oplossingen. Ook bij ons staat de klant écht op nummer 1. Voor AutoStrada Roosendaal hebben wij tevens de bedrijfsfotografie verzorgd. Dat wij voor totale ontzorging gaan, bewijst onderstaande foto wel.

Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…