Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

FZN-parts, Duitse auto onderdelen

FZN-parts is een jong bedrijf gespecialiseerd in Duitse auto onderdelen. Zij leveren uitsluitend jonge en originele onderdelen. FZN-parts heeft een magazijn waarbij zij altijd minimaal 10.000 onderdelen op voorraad hebben die zij per direct kunnen leveren. Wederom een prettige samenwerking met een prachtig resultaat.

FZN Parts

Conversiestijging

Door de speciaal ontwikkelde webshop kan de bezoeker snel, overzichtelijk en gemakkelijk de juiste onderdelen vinden en bestellen. Dit is essentieel bij een webshop, alles moet tot in de puntjes werken zodat de bezoeker niet halverwege het aankoopproces afhaakt. De conversiecijfers kennen een aanzienlijke stijging na lancering van de nieuwe website. Ook krijgen webshops met een goede structuur een hogere ranking in de zoekresultaten, meer bezoekers én bestellingen dus voor FZN-parts.

Maatwerk systeem

De bezoeker van de website wordt al gelijk uitgenodigd om te kijken of de onderdelen waar hij/zij naar op zoek is beschikbaar is bij FZN-parts. Het enige wat de bezoeker hoeft te doen? Zijn of haar kenteken in te vullen, de gehele voorraad verschijnt. Hoe ingewikkeld de achterkant van het speciaal gebouwde systeem is, zo makkelijk is het voor de gebruiker en FZN-parts.

Marktplaats Admarkt

De webshop van FZN-parts is gekoppeld aan Marktplaats Admarkt. Alle producten die in de webshop van FZN-parts worden geplaatst worden automatisch aan Marktplaats gekoppeld. Dit genereert meer bezoekers naar de webshop en een link naar de website. De advertenties van FZN-parts worden hiermee boven de consumentenadvertenties geplaatst.

Jack de Vreugd
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…