Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Toegankelijker voor particulieren

Baggage.nl is een website van Worldwide Baggage Services B.V. en is uw reisagentschap voor vracht. WBS bemiddelt bij het vervoer van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Zij trachten ernaar om overwegend zakelijk vrachtvervoer toegankelijker te maken voor particulieren. Maar wat maakt de website van het WBS nu zo uniek?

Een website met uitstraling

Voor baggage.nl hebben wij een website ontwikkeld met uitstraling, een die aansluit bij de visie van WBS, en nog belangrijker: bij hun doelgroep. De website is zeer overzichtelijk en geheel ingericht op het genereren van conversie, ook is de website in het Engels en het Nederlands gelanceerd zodat een ieder gebruik kan maken van de diensten.

Een nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor baggage.nl

Voor de website is een op maat gemaakt systeem ontwikkeld. De bezoeker kan op de homepage de afmetingen, het gewicht van het pakketje invullen en de bestemming. De website toont de bezoeker de verschillende manieren van transport (koerier, luchtvracht en zeevracht) en de daarbij horende prijzen en levertijden. Een uniek systeem dat snel en effectief werkt voor zowel de bezoeker als Worldwide Baggage Services B.V.

Conversiecijfers hoger dan ooit te voren!

Op de website wordt de bezoeker op alle momenten getriggerd om de gewenste conversie te verrichten. De website heeft dan ook een uitnodigende uitstraling en geeft de bezoeker een gevoel van vertrouwen. 

Hoger in de zoekresultaten = mooiere bedrijfsresultaten

Zoals voor elke website is SEO (Search Engine Optimization) ook voor baggage.nl een belangrijk aspect. Een hogere ranking in de zoekresultaten, door een overzichtelijke en goede opbouw van de website, heeft gezorgd voor een stijging in het aantal unieke bezoekers. Dankzij de nieuwe website zijn de conversies met maar liefst 57% toegenomen. Wederom een groot succes en een prettige samenwerking.

Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…