Toegankelijker voor particulieren.

Bekijk de website
57%
Toename in conversies
2370
Unieke bezoekers per maand

Wie de klant is.

Baggage.nl is een website van Worldwide Baggage Services B.V. en is uw reisagentschap voor vracht. WBS bemiddelt bij het vervoer van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Zij trachten ernaar om overwegend zakelijk vrachtvervoer toegankelijker te maken voor particulieren.

De vraag van de klant.

Voor WBS was het noodzakelijk om een nieuwe website te ontwikkelen, die beter zou aansluiten bij de visie van WBS, en nog belangrijker: hun doelgroep. Het moest een overzichtelijke website worden (in Nederlands en Engels) die klanten beter zou trekken, makkelijker gevonden kon worden en waar klanten meer geprikkeld zouden worden om te converteren. Een klant moest ook makkelijk kunnen zien wat de levertijden en prijzen zouden zijn, afhankelijk van het pakketje dat ze wilden versturen.

Oplossingen van Dutch Blue.

Een nieuw systeem

Een nieuw systeem.

Voor de website is een op maat gemaakt systeem ontwikkeld. De bezoeker kan op de homepage de afmetingen, het gewicht van het pakketje invullen en de bestemming. De website toont de bezoeker de verschillende manieren van transport (koerier, luchtvracht en zeevracht) en de daarbij horende prijzen en levertijden. Een uniek systeem dat snel en effectief werkt voor zowel de bezoeker als Worldwide Baggage Services B.V.

Hogere conversiecijfers dan ooit te voren

Hogere conversiecijfers dan ooit te voren.

Op de website wordt de bezoeker op alle momenten getriggerd om de gewenste conversie te verrichten. De website heeft dan ook een uitnodigende uitstraling en geeft de bezoeker een gevoel van vertrouwen.

Hoger in de zoekresultaten = mooiere bedrijfsresultaten

Hoger in de zoekresultaten = mooiere bedrijfsresultaten.

Zoals voor elke website is SEO (Search Engine Optimization) ook voor baggage.nl een belangrijk aspect. Een hogere ranking in de zoekresultaten, door een overzichtelijke en goede opbouw van de website, heeft gezorgd voor een stijging in het aantal unieke bezoekers. Dankzij de nieuwe website zijn de conversies met maar liefst 57% toegenomen. Wederom een groot succes en een prettige samenwerking.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.