BOCAS gaat voor efficiency.

Bekijk de website

Wie de klant is.

BOCAS (Brandweer Opleidingscentrums Amsterdam-Amstelland Schiphol), is de opleider van brandweerpersoneel in de regio rond Amsterdam-Schiphol. BOCAS en FMTC zijn partners en maken gebruik van elkaars trainingsfaciliteiten.

De vraag van de klant.

De belangrijkste wens van BOCAS was dat het mogelijk moest zijn om via hun website al hun zaken in te kunnen plannen, waardoor alles op een toegankelijke manier, digitaal geregeld kan worden. Het moest een systeem zijn dat voor grotere efficiëntie en een duidelijke agenda zou zorgen.

Oplossingen van Dutch Blue.

Tijd voor digitaal

Tijd voor digitaal.

Waar er eerst nog gebruik werd gemaakt van een offline plan oplossing, heeft Dutch Blue voor BOCAS en haar partner een nieuw digitaal planningssysteem ontwikkeld. In dit systeem is het registreren van cursussen, trainingen, materialen en locaties mogelijk. Daarbij is het ook mogelijk om terugkerende zaken op lage termijn in te plannen, cursussen te koppelen aan materialen en toegang voor instructeurs tot zijn of haar individuele planning.

Een efficienter systeem

Een efficienter systeem.

Het nieuwe planningssysteem heeft geleid tot een nóg gestroomlijndere organisatie, een transparantere samenwerking met haar partner en een duidelijker overzicht van beschikbare locaties, trainers en materialen.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.