Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Bocas layouts
Bocas layouts
Bocas layouts

BOCAS gaat voor efficiency.

BOCAS (Brandweer Opleidingscentrums Amsterdam-Amstelland Schiphol), is de opleider van brandweerpersoneel in de regio rond Amsterdam-Schiphol. BOCAS en FMTC zijn partners en maken gebruik van elkaars trainingsfaciliteiten.

Door onze expertise op het gebied van e-business solutions & operations en onze doorlopende samenwerking met FMTC, waar wij onder andere een op maat gemaakt online boekingssysteem voor hebben ontwikkeld en de online marketing voor verzorgen, was het niet meer dan een logische stap voor BOCAS om samen met Dutch Blue en FMTC een oplossing te vinden en een volledig vernieuwd planningssysteem op te laten zetten of de efficiency te verhogen.

Een efficienter systeem.

Natuurlijk had BOCAS een aantal eisen waaraan het te ontwikkelen systeem aan moest voldoen. Het nieuwe systeem moest vele malen efficiënter worden dan de oude manier van werken en inzicht bieden in diverse factoren voor zowel BOCAS als haar partner FMTC.

  • Beter overzicht van cursussen en beschikbaarheid
  • Inzicht in beschikbaarheid van locaties
  • Inzicht in beschikbaarheid van materialen
  • Koppeling van materialen aan cursussen
  • Login systeem
  • Rechten systeem
  • Notificatiesysteem voor optimale communicatie

Dit en nog enkele andere eisen moeten leiden tot een veel efficiëntere planning en een duidelijk en helder overzicht van beschikbare instructeurs, trainingslocaties en materialen.

BOCAS CASE - mobiele voorbeelden planningssysteem

Tijd voor digitaal.

Waar er eerst nog gebruik werd gemaakt van een offline plan oplossing, heeft Dutch Blue voor BOCAS en haar partner een nieuw digitaal planningssysteem ontwikkeld. In dit systeem is het registreren van cursussen, trainingen, materialen en locaties mogelijk. Daarbij is het ook mogelijk om terugkerende zaken op lage termijn in te plannen, cursussen te koppelen aan materialen en toegang voor instructeurs tot zijn of haar individuele planning.

Het nieuwe planningssysteem heeft geleid tot een nóg gestroomlijndere organisatie, een transparantere samenwerking met haar partner en een duidelijker overzicht van beschikbare locaties, trainers en materialen.

BOCAS CASE - Voorbeeld Nieuwe cursus planning systeem

Koppeling voor een nog betere samenwerking.

Het systeem van BOCAS is gekoppeld aan het planningssysteem van haar partner FMTC. Hierdoor krijgen beide partijen een beter inzicht in elkaars planning en gewenst gebruik van materialen en lokalen, waardoor de samenwerking verbetert en vereenvoudigt.

Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…