Volledig discreet & gebruiksvriendelijk bestelsysteem.

Bekijk de website

Wie de klant is.

SOAcare levert zelfafnametesten aan vrouwen en mannen die de behoefte hebben zich thuis, in alle privacy, te willen laten controleren op de mogelijke aanwezigheid van Chlamydia en Gonorroe. De Thuisafnametest is een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product, te verkrijgen via een goed geautomatiseerd en toegankelijk systeem met respect voor alle privacy eisen. De communicatie via een beveiligde persoonlijke internetpagina en met de artsen is gedegen, snel, persoonlijk en gericht op een optimale dienstverlening.

De vraag van de klant.

SOAcare had een toegankelijke website nodig, die het dalende aantal bestellingen van testen tegen zou gaan. Bezoekers moesten ook een online test kunnen uitvoeren om te zien welke SOA test ze nodig hebben en deze vervolgens kunnen bestellen. De nadruk lag op een website die op een makkelijke en discrete manier kon worden gebruikt.

Oplossingen vanuit Dutch Blue.

Online bekijken welke test je nodig hebt

Online bekijken welke test je nodig hebt.

Als je niet zeker weet welke van de aangeboden SOAtest je nodig hebt, kan je door een aantal korte vragen te beantwoorden in de interactieve online test gemakkelijk achterhalen welke test of testen de juiste is of zijn voor jou.

Discreet een test bestellen

Discreet een test bestellen.

De testen worden discreet verpakt opgestuurd met inloggegevens specifiek voor de bestelde test. Als de test daarna teruggestuurd is en onderzocht door het lab kan de klant anoniem het resultaat van zijn test checken via een beveiligd online portaal.

Gevonden worden door de doelgroep

Gevonden worden door de doelgroep.

De website is volledig responsive opgezet en dus makkelijk toegankelijk voor gebruikers van alle platformen van mobiel en tablet tot laptop en desktop. Behalve dat dit de gebruiksvriendelijkheid bevordert, heeft dit ook nog een positief effect op de vindbaarheid in zoekmachines. De doelgroep van SOAcare wordt bereikt door middel van het inzetten van online marketing. Hierbij is SEO, Google Adwords en retargetting met display advertising toegepast.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.