Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Snel, discreet en professioneel.

Voor SOAcare hebben we de oude website vervangen door een een gloednieuwe website voorzien van een nieuwe en conversiegerichte layout. Waar het aantal bestellingen steeds verder afnam op de oude website, heeft de nieuwe website in combinatie met een goede online marketing strategie gezorgd voor een aanzienlijke stijging in het aantal verkopen.

Volledig discreet & gebruiksvriendelijk bestelsysteem.

Behalve de vormgeving en online marketing voor de nieuwe site hebben we ook in samenwerking met SOAcare een bestelsysteem ontwikkeld wat de anonimiteit van de klanten waarborgt.

Online bekijken welke test je nodig hebt.

Als je niet zeker weet welke van de aangeboden SOAtest je nodig hebt, kan je door een aantal korte vragen te beantwoorden in de interactieve online test gemakkelijk achterhalen welke test of testen de juiste is of zijn voor jou.

Discreet een test bestellen.

De testen worden discreet verpakt opgestuurd met inloggegevens specifiek voor de bestelde test. Als de test daarna teruggestuurd is en onderzocht door het lab kan de klant anoniem het resultaat van zijn test checken via een beveiligd online portaal.

Veilig betalen met iDeal en PayPal.

Behalve anoniem bestellen is het ook fijn als je op een veilige manier kan betalen. Wij hebben zowel de mogelijkheid om met iDeal als PayPal betalen geïntegreerd in de website. Bij beide betalingsmethoden komt het afschrift op een discrete manier op je bankafschrift terecht.

Gevonden worden door de doelgroep.

De website is volledig responsive opgezet en dus makkelijk toegankelijk voor gebruikers van alle platformen van mobiel en tablet tot laptop en desktop. Behalve dat dit de gebruiksvriendelijkheid bevordert, heeft dit ook nog een positief effect op de vindbaarheid in zoekmachines. De doelgroep van SOAcare wordt bereikt door middel van het inzetten van online marketing. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA) en bijvoorbeeld retargetting met display advertising.

Jiggy
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…