Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Deepblue in zee met Dutch Blue!

Deepblue is al tientallen jaren één van de bekendste merken voor ‘vis in blik’ in Nederland en is een merk van Gloe & Zeitz. Gloe & Zeitz is actief als importeur en distributeur van geconserveerde voedingsmiddelen en levert hoofdzakelijk aan supermarkten en groothandels in west Europa. De producten van Deepblue zijn in alle retail organisaties van de SuperUnie terug te vinden, waaronder Spar, Hoogvliet en Jumbo.

 

Het merk komt tot leven.

Gloe & Zeitz verlangde een website voor Deepblue, gericht op de consument met als doel de merkbekendheid van Deepblue te vergroten, waarbij beleving en het overbrengen van informatie de belangrijkste pijlers zijn. De bezoeker moet de heerlijke producten van Deepblue bijna kunnen proeven!

 

Merkbeleving door heerlijke recepten.

Smaakvolle merkbeleving door het ruime aanbod aan recepten wat geïntegreerd is in de website. De consument kan hier niet alleen inspiratie opdoen, maar ook eigen ontdekkingen met de (h)eerlijke producten delen.

Binnen 16 uur in het blik.

De bezoeker wordt meegenomen in het proces – vanaf het uitvaren van de vissersboten tot aan het transport naar de supermarkten – om te laten zien dat vis in blik niet minder gezond is dan verse vis.

De verse vis, die ‘s morgens nog in de zee zwom, zit binnen 16 uur al in het blik. Door de korte verwerkingstijd blijft de voedingswaarde volledig gehandhaafd en blijven de zo belangrijke omega 3-vetzuren bewaard.

Optimale beleving op alle devices.

De videobackground op de homepagina zorgt voor een unieke sfeerimpressie en optimale beleving. De website is volledig responsive waardoor de beleving volledig tot zijn recht komt op alle devices en resoluties.

Anouk ter Harmsel
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…