Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20

Meedenken in de arbeidsmarkt

RondomWerk begeleidt mensen vanuit hun talenten naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Met respect voor de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever. De behandeling van personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag. RondomWerk staat voor maatwerk, en een resultaatgerichte aanpak met duurzaam resultaat. De passende website straalt deze kernwaarden uit.

Persoonlijk maakt toegankelijk

RondomWerk staat voor een persoonlijke aanpak, daarom is deze aanpak online door vertaald binnen de website. De website is zeer overzichtelijk ingericht en de consistente kleurkeuze zorgt voor onderscheid en een vertrouwd gevoel. De chatfunctie maakt het voor de bezoeker toegankelijk om contact op te nemen en zo relevante informatie op maat te verkrijgen.

Conversie staat centraal

Binnen de website wordt de bezoeker constant in de gelegenheid gebracht om conversie te verrichten. Op elke pagina binnen de website is het (meerdere keren) mogelijk om een afspraak te maken. Ook aanvragen voor informatie of een offerte worden duidelijk aangeduid.

Retargeting bij geen conversie

Wanneer de bezoeker toch de website verlaat zonder het verrichten van een conversie, springen wij in door middel van een retargeting campagne. Advertenties van RondomWerk worden hierbij uitsluitend getoond aan eerdere bezoekers van de website. We weten dat de bezoeker interesse heeft door een eerder bezoek, zo stimuleren wij het verrichten van die gewilde conversie. De retargeting campagne is erg effectief gebleken voor RondomWerk.

Een toppositie veroveren in Google

De website bevat veel tekst en is volledig SEO geoptimaliseerd door het gebruik van de juiste structuur. Door middel van een geografische map zijn alle locaties van RondomWerk binnen Nederland aan te klikken. Achter elke locatie hangt een individuele landingspagina voor de desbetreffende plaats. Deze landingspagina’s zorgen voor een betere indexering en voor optimale vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten in Google.

Naast organische optimale vindbaarheid, is er ook een Google Adwords campagne RondomWerk opgezet. Hiermee ondersteunen we de verhoging van het aantal conversies. Met SEA wordt er een toppositie veroverd binnen Google. De campagne wordt continu gemonitord en werpt al zichtbaar vruchten af voor RondomWerk.

Cassim Leeuwenburgh
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…