Meedenken in de arbeidsmarkt.

Bekijk de website

Wie de klant is.

RondomWerk begeleidt mensen vanuit hun talenten naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Met respect voor de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever. De behandeling van personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag. RondomWerk staat voor maatwerk, en een resultaatgerichte aanpak met duurzaam resultaat.

De vraag van de klant.

Voor RondomWerk was het nodig om een website te creëren die beter converteerde. Een belangrijk aspect hiervan was om de website zo te ontwerpen dat het de bezoeker op zijn/haar gemak stelt, maar wel aanmoedigt om van de diensten van RondomWerk gebruik te maken.

Oplossingen van Dutch Blue.

Persoonlijk maakt toegankelijk

Persoonlijk maakt toegankelijk.

RondomWerk staat voor een persoonlijke aanpak, daarom is deze aanpak online door vertaald binnen de website. De website is zeer overzichtelijk ingericht en de consistente kleurkeuze zorgt voor onderscheid en een vertrouwd gevoel. De chatfunctie maakt het voor de bezoeker toegankelijk om contact op te nemen en zo relevante informatie op maat te verkrijgen.

Conversie staat centraal

Conversie staat centraal.

Binnen de website wordt de bezoeker constant in de gelegenheid gebracht om conversie te verrichten. Op elke pagina binnen de website is het (meerdere keren) mogelijk om een afspraak te maken. Ook aanvragen voor informatie of een offerte worden duidelijk aangeduid.

Retargeting bij geen conversie

Retargeting bij geen conversie.

Wanneer de bezoeker toch de website verlaat zonder het verrichten van een conversie, springen wij in door middel van een retargeting campagne. Advertenties van RondomWerk worden hierbij uitsluitend getoond aan eerdere bezoekers van de website. We weten dat de bezoeker interesse heeft door een eerder bezoek, zo stimuleren wij het verrichten van die gewilde conversie. De retargeting campagne is erg effectief gebleken voor RondomWerk.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.