Thuis vanuit je luie stoel een visje bestellen.

Bekijk de website
70%
Meer verkopen

Wie de klant is.

Schuitemaker’s Vishandel is een familiebedrijf met bijna een eeuw geschiedenis waarin het ambacht van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het vakmanschap strekt zich uit van de dagelijks verse inkoop, verwerking in de moderne nieuwe productielocatie tot op het bord in de visrestaurants.

De vraag van de klant.

Schuitemaker’s Vishandel verzocht naast een verbeterde website, ook doorlopende ondersteuning met online marketing, zodat de website steeds verder geoptimaliseerd zou worden en meer klanten aan zou trekken. Het moest ook mogelijk zijn om online te bestellen en om via iDeal te betalen.

Oplossingen vanuit Dutch Blue.

Webshop

Webshop.

Het volledige assortiment van Schuitemaker is via de webshop gemakkelijk online te bestellen in de webwinkel. Naast de mogelijkheid om te betalen bij afhalen is het natuurlijk ook mogelijk je bestelling via de website snel en gemakkelijk te betalen met iDeal.

Website

Website.

De website is en wordt geoptimaliseerd voor zowel haar bezoekers als voor vindbaarheid in zoekmachines. Ook wordt de techniek aan de achterkant van de website volledig en continue door ontwikkeld.

Facebook advertising

Facebook advertising.

Door middel van slimme advertising via Facebook kunnen klanten op een subtiele manier bereikt worden en met het merk en haar producten in aanraking gebracht worden.

Continue optimalisatie

Continue optimalisatie.

De website is en wordt geoptimaliseerd voor zowel haar bezoekers als voor vindbaarheid in zoekmachines. Ook wordt de techniek aan de achterkant van de website volledig en continue door ontwikkeld.

Gerichte retargeting

Gerichte retargeting.

Door mensen die op de website zijn geweest een advertentie te laten zien met producten waar ze naar gekeken hebben op de website zullen ze eerder geneigd zijn alsnog de aankoop te doen.

Meer verkopen, zichtbaar resultaat

Meer verkopen, zichtbaar resultaat.

Door de inzet van Facebook ads, SEO en gerichte retargeting heeft Schuitemaker meer verkopen kunnen genereren met de website. Een enorme verbetering! De stijgende lijn wordt doorgezet met voortzetting van de online marketing activiteiten.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.