De eerste indruk van uw website..

Het belang van een goede website wordt door veel ondernemers vaak onderschat. Toch is een goede website een investering in uw onderneming. Een professionele uitstraling draagt bij aan een...
Websites

Het belang van een goede website wordt door veel ondernemers vaak onderschat. Toch is een goede website een investering in uw onderneming. Een professionele uitstraling draagt bij aan een betrouwbaarheid voor uw bedrijf.

De eerste indruk van uw website

Wist u dat onze hersenen heel streng zijn, binnen 3 seconden weten onze hersenen of we met uw website zaken willen doen of niet. Zo niet, dan klikken we ook na 3 seconden al weg. Daarom is de eerste indruk bij een website belangrijk, dit kan maar één keer.

Het oog wilt ook wat

In deze drie seconden kan de bezoeker niet alle tekst hebben gelezen. Daarom is niet alleen de tekst en structuur van uw website belangrijk maar ook het design speelt een belangrijke rol. Het uiterlijk van uw website is het eerst wat wordt beoordeeld.
Uw website is onderdeel van uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat uw website aansluit bij uw huisstijl, zodat er onmiddellijk herkenning kan optreden. Dit vinden bezoekers van uw website belangrijk om vertrouwen te krijgen in uw bedrijf en in uw website.

Beauty of brains

80{62dccfd8668ad037337cfc22bd366782cebd813d3677f209723816e431a6cfbb} van de mensen kiest een dienst of product van een website met een mooi uiterlijk en bijna de helft van de mensen verlaat gelijk de website wanneer het ontwerp er onverzorgd uitziet. 95{62dccfd8668ad037337cfc22bd366782cebd813d3677f209723816e431a6cfbb} geeft aan dat vinden wat ze zoeken het belangrijkste is. Daarom moet uw website niet alleen mooi zijn, uw website moet ook zo snel mogelijk duidelijk de juiste informatie geven aan de bezoeker.

De juiste indruk van uw website?

Wilt u ook dat uw bezoekers langer dan 3 seconden op uw website blijven. Ons team met ontwerpers kijkt graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor u website. Door het juiste ontwerp kunnen we samen gaan naar online succes. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor uw online succes.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.