Dutch Blue gaat in zee met Deepblue..

...
Actueel

Deep Blue ging opzoek naar een online marketing bureau die haar online succes kon garanderen. Van de drie bureaus die haar plannen presenteerde, was de pitch van Dutch Blue veruit de beste!

Deep Blue is een bedrijf dat verse vis vangt en vervolgens verwerkt en verpakt. De verpakte vis van Deep Blue valt onder het bedrijf Gloe & Zeitz BV, die vertegenwoordiger, distributeur en importeur is voor verschillende geconserveerde levensmiddelen. De vis van Deep Blue is verkrijgbaar in grote supermarktketens, dit is mogelijk door samen te werken met SuperUnie. Zij vertegenwoordigen 13 onafhankelijke retailorganisaties in Nederland, waaronder Spar, Sligro, Hoogvliet en Plus.

Zo gezond als een vis

Het spreekwoord zegt het al, vis is gezond. Het wordt aangeraden om minimaal twee keer per week vis te eten. En hierbij past vis uit blik geweldig bij. Vis uit blik is namelijk verser en daarom gezonder dan ‘verse’ vis van de viskraam. De vis wordt gevangen en daarna gelijk verwerkt en verpakt, zo blijven alle voedingswaardes beter bewaard.

Deepblue wil meer naamsbekendheid opdoen onder heel visetend Nederland. Wij gaan daarvoor zorgen door middel van het behalen en behouden van online succes.

Geen zee is te hoog

Voor een optimale doorvertaling van de boodschap die Deep Blue aan haar consumenten wilt doorgeven, gaan we voor een complete beleving. Dit komt naar voren door de website. Op de website zal een dynamische afbeelding te zien zijn van de verschillende zeeën waar de vis wordt gevangen. Om de beleving te vergroten is er een achtergrond geluid te horen. Voor elke soort vis dat Deep Blue verkoopt zal op een kaart worden weergegeven waar de vis wordt gevangen. Wanneer er op de vis wordt geklikt ziet de bezoeker achtergrond informatie.

De website is uiteraard ook responsive. Zo kan de doelgroep de beleving van Deep Blue altijd en overal beleven. Om de online aanwezigheid kracht bij te zetten en zo online succes te behalen, gaan we werken aan de SEO. Door middel van ons SEO pakket worden er landingspagina’s en blogs toegevoegd en backlinks verzameld. Dit wordt gedaan voor een betere vindbaarheid. Daarnaast zal de website regelmatig bijgewerkt worden en er zullen lekkere recepten op de website geplaatst worden. Daarnaast wil Deep Blue gevonden worden op zoekwoorden als ‘Tonijn uit blik’, ‘Vis uit blik’ en ‘Vis recepten’. Met de meest relevante zoekwoorden zullen wij Google Adwords campagnes houden.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.