Oer-Hollands online marketingbureau brengt de vertrouwde gulden terug!.

Oer-Hollandse nuchterheid en no-nonsense, dit is waar Dutch Blue voor staat. En wat past hier goed bij? Precies, de gulden. Dutch Blue accepteert sinds vandaag als eerste online marketingbureau de...
Websites

Oer-Hollandse nuchterheid en no-nonsense, dit is waar Dutch Blue voor staat. En wat past hier goed bij? Precies, de gulden. Dutch Blue accepteert sinds vandaag als eerste online marketingbureau de gulden, het betaalmiddel dat wij in ieder geval erg hebben gemist.

Is de gulden dan echt weer terug?

Het gaat natuurlijk niet om de fysieke gulden, maar om de elektronische versie hier van, vergelijkbaar met de bitcoin. Twee jaar geleden is de elektronische gulden aangemaakt door de it-specialist Rijk Plasman. De verkoop van de munt vindt online plaats en de waarde wordt bepaald door vraag en aanbod. Alle guldens worden uitgegeven en ontvangen met behulp van een zogenaamde portemonnee. Deze portemonnee bestaat uit software dat op uw telefoon, pc of tablet wordt geïnstalleerd, op deze manier heeft u inzicht in saldo en kan u betalingen uitvoeren. De guldens kunnen worden ingekocht op www.gulden.com, binnen 1 minuut heeft u voor 10 euro maar liefst 140 gulden!

Waarom is Dutch Blue hier zo blij mee?

De gulden staat bij ons nog als zeer positief in het geheugen gegrift, en wij zijn blijkbaar niet de enige. De waarde van de elektronische gulden stijgt razendsnel en is in een jaar tijd 50 keer zo veel waard geworden. Deze waardestijging is tot stand gekomen doordat honderden mensen tegelijk massaal guldens hebben ingekocht. Dit betaalmiddel sluit perfect aan bij de Hollandse nuchterheid van Dutch Blue. De voorspelling is dat er steeds meer mensen gebruik gaan maken van de elektronische gulden, er is dan ook geen moment geaarzeld om de variant van de bitcoin als betaalmiddel te accepteren.

Benieuwd wat uw guldens waard zijn?

Bent u benieuwd wat uw guldens waard zijn? Neem contact op met een van onze knappe koppen, wij helpen u graag het maximale uit uw online succes te halen.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.