Online succes voor Polyestershoppen.nl.

...
Actueel

Een bureau dat voor online succes zorgt en bedrijven verder helpt groeien met aantoonbaar resultaat. Dat is een uitdaging die wij van Dutch Blue graag aangaan! Deze uitdaging is al jarenlang de basis voor het bestaan van het bedrijf en zorgt ervoor dat wij elke dag weer vol met passie aan het werk gaan. Het mooiste van onze business? Wanneer onze klanten groeien, groeien wij met ze mee! De afgelopen jaren hebben wij samen met onze opdrachtgevers een geweldige groei mogen doormaken.

In de rubriek ‘Online succes voor…’ laten we een opdrachtgever aan het woord. Je leest onder meer over hun ervaringen op het gebied van online marketing en hoe dit heeft bijgedragen aan het succes van hun bedrijf. In deze blog lees je alles over het online succes van Polyestershoppen.nl. Een verhaal over een bedrijf dat binnen enkele jaren van €0,- omzet naar miljoenen euro’s omzet is gegaan. Benieuwd naar het verhaal? Lees dan snel verder!

Over Polyestershoppen.nl

Polyestershoppen.nl levert kleefstoffen, verfsystemen, bewapening en hulpmaterialen aan bedrijven en particulieren. Dit doen zij via de eigen webshop en zijn daarmee een volledig online bedrijf. De onderscheidende factoren van de onderneming zijn razendsnelle leveringen en de service en support die wij bieden aan klanten.

Het is natuurlijk van belang dat klanten de producten op een juiste manier gebruiken. Om ervoor te zorgen dat klanten regelmatig terugkomen voor een tweede of derde aankoop, wordt er gebruik gemaakt van een klantenservice team dat klanten proactief benaderd om tips te geven. Ook wordt er hulp geboden bij eventuele problemen.

Het belang van online marketing

“Online marketing laat ons bedrijf keihard groeien. Vanaf 2014 hebben wij besloten om het marketing budget flink te vergroten” Sindsdien is groeit het bedrijf jaarlijks met 100%. Marketing gaat bij ons veel verder dan enkel een paar advertentiecampagnes in Google. Wij maken ook veel gebruik van E-mailmarketing en marketing automation. Bovendien wordt er ook ingezet op social media en retargeting via verschillende platforms. Op deze manier wisten wij in een aantal jaar miljoenen euro’s omzet te genereren. Zonder deze marketingmethodes waren wij nooit zo hard gegroeid.

De succesvolle samenwerking met Dutch Blue

Een aantal jaar geleden hebben wij ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met het online marketingbureau Dutch Blue. Zij hebben enorm veel voor ons betekend op het gebied van conversie optimalisatie en web development. Een deel van de software development hebben wij door een eigen team laten uitvoeren. Het was daarom van belang dat er sprake was van een goede samenwerking tussen beide teams. De teams vullen elkaar goed aan wat een optimaal resultaat oplevert.

Dutch Blue implementeert niet alleen de software, maar zij denken ook actief mee om de software te testen. Ook wordt er constant overleg gevoerd om de site nóg beter te maken en er op die manier meer verkopen te genereren. Bij een samenwerking met dit online marketingbureau ben je verzekerd van flexibiliteit. Het bedrijf bezit een platte structuur en zorgt ervoor dat ze hierdoor snel kunnen schakelen.

Advies aan bedrijven die op zoek zijn naar online succes

Heb je een stevige groeiambitie? Accepteer dat investeren in online marketing essentieel is. Er gaat gerust 10% van de omzet in kwijt. Uiteindelijk, als je schaalgrootte hebt bereikt kun je dit optimaliseren en ervoor kiezen om de rendabiliteit te verhogen of nog meer te investeren.

Inspiratie en advies door Dutch Blue

Wil jij ervoor zorgen dat jouw website een online marketingmachine wordt en lukt het je nog niet om meer klanten en omzet te halen uit jouw marketingactiviteiten? Bekijk dan eens onze pagina vol met inspirerende blogs. Hier vind je artikelen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met online marketing. Liever direct aan de slag met persoonlijk advies van de specialisten van DutchBlue? Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.