Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Conversie optimalisatie – Verhoog uw online rendement

Bezoekers van uw website die rendement opleveren. Is dat niet de droom van elke ondernemer? Vaak is er online veel meer uit een website of webshop te behalen dan in eerste instantie wordt gedacht. Onze online marketeers houden zich voortdurend met dit onderwerp bezig en zijn dagelijks bezig om de online posities van ondernemers te versterken. Dit zorgt voor betere resultaten. Hoe hoog is uw online rendement?

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie focust zich op het verhogen van uw online rendement. Dit betekent dat bezoekers van uw website of webshop zoveel mogelijk rendement opleveren. Deze materie is soms best ingewikkeld, vooral omdat er constant ontwikkelingen zijn op dit vlak. Feit blijft echter dat uw website of webshop pas echt interessant wordt als u er geld aan gaat verdienen. Dit realiseert u alleen door een toename aan kwalitatieve leads.

Wat is de conversie van uw website?

Bij conversie optimalisatie draait alles om het leadproces. Het inrichten van dit proces inclusief het implementeren van diverse softwaretools is nodig om bezoekers daadwerkelijk klant bij u te laten worden. Het feit dat mensen uw website hebben gevonden is natuurlijk al een pluspunt. De kunst is echter ook om bezoekers vast te houden met als doel uw producten of diensten af te nemen. De gemiddelde conversie van een website ligt tussen de 2 en 3 procent. Dit betekent dat de overige 97 procent slechts een bezoek brengt en niet daadwerkelijk in actie komt.

BEL MIJ TERUG

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!

Hoe bezoekers ook daadwerkelijk klant worden

Vaak is de oplossing voor dit probleem eenvoudiger dan u denkt. Slimme ondernemers realiseren zich dat niet elke bezoeker direct een aankoop doet. Het opbouwen van een vertrouwensband is een kostbare investering, maar wel de moeite waard. Het is daarom belangrijk u niet alleen te focussen op bestellingen, maar ook uw doelgroep te informeren via een nieuwsbrief of zakelijke blog. Daarmee laat u zien dat u autoriteit bent in uw vakgebied en bereikt u ook nog eens de groep mensen die niet direct een aankoop doet in uw webwinkel.

Hoe verbetert de conversie van uw website?

U kunt de conversie van uw website verbeteren dankzij het doorvoeren van een aantal slimme stappen. Wij geven u alvast een aantal praktische tips:

  • Integreer USP’s op uw website
  • Zorg voor unieke en zoekmachine-vriendelijke webteksten
  • Integreer video’s, afbeeldingen en infographics in uw website
  • Maak gebruik van call-to-actions
  • Investeer op slimme wijze in social media kanalen en Google Adwords
  • Is de navigatie van uw webshop in orde?
  • Blijf testen en meten voor de allerbeste resultaten

Waar begin ik?

Wellicht duizelt het u een beetje als u bovenstaande informatie goed tot u door laat dringen. Dit is echter niet nodig. Ondernemen is een avontuurlijk proces en hierin ondersteunen wij u graag. Het is onze drive om de conversie van uw website te verbeteren. Is uw interesse gewekt? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Gemeente Lansingerland
GOOSE VPN
Villa Uk
Anouk ter Harmsel
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…