Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

E-business solutions & operations

Uw website met mooie huisstijl staat als een huis, de online marketing campagne betaalt zich uit, en dan? Is uw organisatie wel klaar voor de drukte door het online succes? Vaak zien wij dat wanneer de eerste plannen zijn uitgevoerd en met tevredenheid zijn ontvangen, het bedrijf nog niet klaar is voor de drukte die dat met zich mee brengt.

Door de 10 jaar ervaring in online succes zijn wij inmiddels veel meer dan slechts website bouwers. De samenwerking die wij aangaan stopt dan ook niet als de website of webshop online staat, of als de online marketing campagne het gewenste resultaat oplevert. Integendeel, stelt u zich bijvoorbeeld voor dat u meer leads ontvangt dan uw organisatie aan kan. Wij zijn bereid om onze kennis in te zetten en u te assisteren om deze leads tot verkoop aan te zetten, dit kunnen wij zelfs volledig van u overnemen. Uw online strategie heeft een chatfunctie nodig om conversie te verhogen, maar u heeft daar niet de FTE’s beschikbaar voor? Dit vangen wij dan voor u op. Dit, en nog veel meer, noemen wij e-business solutions & operations, u staat versteld van wat wij voor u kunnen betekenen.

”Door de automatisering die Dutch Blue voor ons heeft ingezet, hebben wij niet meer FTE’s moeten aannemen maar kwam dit volledig in handen van Dutch Blue”

De samenwerking tussen Dutch Blue en haar partners stopt dus niet bij het ontwikkelen van een website. Zo hebben wij voor FMTC, een bedrijf waar wij een zeer intensieve relatie mee onderhouden, een boekingsmodule op maat ontwikkeld. Deze module laat zowel voor de consument als voor FMTC de planning op een soepele manier verlopen. Ook alle facturatieprocessen zijn via deze module geautomatiseerd. Dit bespaart FMTC niet alleen veel tijd, maar ook veel extra personeel.

E-business solutions & operations bieden uw bedrijf een mogelijkheid om budget te besteden aan verdere groei, met de strategische visie van een online marketingbureau. Verschillende cases op onze website geven u inzicht in onze toegepaste werkzaamheden.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Gemeente Lansingerland
GOOSE VPN
Villa Uk
Anouk ter Harmsel
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…