Ga terug

Online succes met zakelijke social media!.

Zakelijke sociale media zijn niet meer weg te denken uit uw onderneming. Binnen veel bedrijven vormen de verschillende social media dan ook een vast onderdeel van de bedrijfsvoering en van de marketingplannen en -doelstellingen.. Bent u al actief op social media of weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Wij helpen u graag op weg!

De juiste social media kanalen inzetten.

Dagelijks maken we veel gebruik van social media. De social media kanalen hebben inmiddels zelfs een eigen werkwoord, iedereen twittert, facebookt of instagramt. Social media zijn meer dan alleen platformen om leuke dingen met vrienden te delen. Ook zakelijk zijn social media van belang. Er zijn veel verschillende kanalen en veel bedrijven zien door de bomen het bos niet meer. Voor u bedrijf kiest u uiteraard enkel de kanalen die voor u relevant zijn en waar uw doelgroep zich bevindt. Het is echter lastig om de juiste kanalen te selecteren en deze op de juiste manier in te zetten. Maar u staat er niet alleen voor! Wij kunnen u helpen om de juiste social media kanalen te selecteren voor uw bedrijfsvoering.

Communicatie in het bedrijfsleven.

Zakelijke social media worden het verlengstuk van uw organisatie. Dit kunt u vergelijken met een medewerker van de NS. Wanneer u op het station staat en een vraag heeft over de treintijden, dan speurt u het perron af naar een medewerker in NS-uniform. Zo weet u zeker dat u met uw vraag of klacht op de juiste plaats bent. Social media kunt u zo ook zien. Als een bezoeker op uw zakelijke social media komt, dan dient direct duidelijk te zijn dat diegene aan het juiste adres is. Daarom moet de huisstijl van uw online identiteit door worden gevoerd in uw social media kanalen.

Uw bedrijf ook op zakelijke social media te vinden?.

Is uw bedrijf al te vinden op de zakelijke social media? Als wij u hierbij kunnen helpen, informeert u dan naar onze mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, wij denken graag met u mee!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.