Ga terug

Online marketing & consultancy

Als online marketingbureau horen wij vaak dat de dure investering van een website niet uitbetaalt. Of wij uw website wel of niet hebben gemaakt, wij beheersen alle facetten van online marketing om van uw investering een succes te maken. Het uiteindelijke doel van uw website is natuurlijk het behalen van online succes. Maar wat is online succes nu precies en hoe bereiken wij dat? Wij zijn ervan overtuigd dat online succes voor ieder bedrijf iets anders betekent.

De eerste stappen richting online succes zijn dus gezet, nu is het tijd om uw huisstijl, website of webshop te benutten en vooral te investeren in online succes. Omdat de toekomstige bezoekers niet zomaar hun weg vinden naar uw website is een proactieve aanpak in online marketing nodig. De kracht van een sterke online campagne is ongekend, echter, er zijn enorm veel kanalen en ook enorm veel gevaren.

Wij helpen u het maximale uit uw website te halen. Zo bepalen wij hoe wij uw klant willen bereiken. Is de klant actief op Facebook, of zoekt de klant juist op specifieke termen via de zoekmachines? Het bereik van online marketing is enorm, de kosten zijn relatief laag en het resultaat is, mits goed uitgevoerd, buitengewoon hoog.

Wij hebben een online marketing team wat u kan helpen met uw online marketing. Van zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), het ontwikkelen van de social media campagne, tot aan het opzetten van de e-mail marketing en het continu optimaliseren van uw website en/of webshop, ons marketing team heeft een enorme reputatie opgebouwd en staat klaar om online succes voor uw bedrijf te verzekeren.

Dutch Blue heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing en werkt voor zowel nationale als internationale bedrijven, waarvan wij enkele cases online hebben geplaatst.

Ga terug

Concept, design & ontwikkeling

Een team van designers, developers, online marketeers en uw persoonlijke accountmanager gaan met uw wensen aan de slag en ontwikkelen een concept waarin een ultieme combinatie ontstaat tussen functionaliteit en unieke vormgeving.

Lees meer
Online marketing & consultancy

Online marketing & consultancy

Van zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), het ontwikkelen van de social media campagne, tot aan het opzetten van de e-mail marketing en het continu optimaliseren van uw website en/of webshop.

Lees meer
E-business solutions & operations

E-business solutions & operations

E-business solutions & operations bieden uw bedrijf de mogelijkheid om budget te besteden aan verdere groei, met de strategische visie van een online marketingbureau. Is uw organisatie wel klaar voor de drukte door het online succes?

Lees meer

Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…

Maak een online afspraak