Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Online marketing & consultancy

Beter vindbaar, sterker opvallen en meer volgers

Ga met online marketing voor nieuwe klanten én meer omzet

Je hebt flink geïnvesteerd in een online platform zoals een website, webshop of app, nu is de tijd aangebroken voor online marketing & consultancy. De uitgewezen manier om meer bezoekers te trekken, meer te verkopen en meer volgers te krijgen op social media.

Wat voor de één goed werkt, hoeft voor de ander niet per definitie succes te betekenen. De ideale combinatie is maatwerk. Daarom zoeken we altijd naar een online marketing strategie die bij jou past. Dutch Blue specialisten zijn namelijk dol op scoren. Want als jij scoort, doen wij dat ook.

Organisch, campagnes en social

Door in te zetten op organische vindbaarheid (SEO) kun je zonder advertentiekosten een hogere positie scoren in zoekmachines zoals Google. Doelgerichte campagnes via zoekmachines (SEA) zorgen voor ‘traffic’ naar je website of webshop. Het opzetten, inrichten en beheren van specifieke social media accounts levert je meer volgers. SEO kan daarnaast meer inzicht in je doelgroep bieden, meer downloads genereren en leads brengen die converteren tot betalende klanten.

We praten je graag bij over de nieuwste technieken en de beste combinaties voor jouw merk. Ook als je website niet door ons gemaakt is, helpen we je graag meer bezoekers, volgers, likes én klanten in de wacht te slepen.

Happig naar meer informatie? Bekijk onze online marketing & consultancy diensten of neem direct contact met ons op.

Veelgestelde vragen

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

HCME
Schuitemaker
Baggage
ONTDEK DUTCH BLUE

Download onze gratis whitepaper "Wat kost online marketing voor mijn bedrijf?"