Relevante bezoekers door activatie.

Momenteel heb je een mooie website online staan en je trekt aardig wat bezoekers per dag, maar hoe zorg je ervoor dat er relevante bezoekers op de website komen? Bezoekers komen niet vanzelf, ook al heb je een mooie website. Je website of webshop kan alleen succesvol zijn als er relevante bezoekers naar de website worden geleid. Een relevante bezoeker op je website gaat eerder tot actie over!

Het onderzoek.

Tijdens de eerste stap van de online activatie onderzoeken wij hoe we jouw vindbaarheid in de zoekmachines kunnen optimaliseren aan de hand van zoekwoorden, die we bij de positionering hebben gekozen. De zoekwoorden vormen de basis van het onderzoek. Er worden altijd meerdere zoekwoorden gebruikt om de positie in de zoekmachines voor jouw website te verbeteren. Dit onderzoek verrichten wij graag samen met jouw.

Pagina’s in de zoekmachines.

Herinner je het nog wanneer je voor het laatst verder heeft gekeken dan pagina drie bij een zoekopdracht in Google? Precies! Daarom is het belangrijk dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines. Een goede reden om er voor te zorgen dat je zelf goed vindbaar bent en dat kan met een goede combinatie trefwoorden. Wij kiezen voor langere zoekwoorden of sterke zoekwoordcombinaties, waarbij de concurrentie stukken minder is. Hierdoor haal je makkelijker relevante bezoekers en klanten binnen.

Kies voor meer relevante bezoekers.

Relevante bezoekers door activatie zijn onmisbaar voor je website of webshop. Je wilt online je doel behalen, bijvoorbeeld producten of diensten verkopen, en daar kunnen wij bij helpen door te zorgen voor relevante bezoekers op je website. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan!

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.